Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mik azok a dolgok amiért elhagynátok a barátotokat?
Barátnőmmel 12-én leszünk egy évesek,én komolyan gondolom vele mert szeretem nagyon!,elmondása szerint ő is komolyan gondolja velem.Mik lehetnek azok a dolgok amiért elhagyhat?
Nem vagyok valami humoros,inkább unalmasnak tartanám magam,túl szép se vagyok(átlagos).Ő viszont életvidám vannak céljai számomra gyönyörű.Én úgy érzem hogy ő az igazi.
"barátnőmmel 12-én leszünk egy évesek"
Boldog szülinapot! Remélem oviban is majd egy helyre fogtok kerülni! :D
-ha azt mondaná,hogy nem szeret
-ha megcsalna
-ha valami óriási dologban hazudna,de tényleg komoly ügyben
21/L
bocsi kihagytam
-ha megütne
az előző
"flegma, önző"
a lányok 90%-a ezt alapkövetelménynek veszi, máskülönben szóba nem jöhet a srác. :))
tegnap 22:40
Igen a lányok az igazságot sem szeretik,nem szeretik ha egy fiú okosabbnak látszik töllük,mert nálluk ösi ösztön az anyáskodó természet,és ezért kell nekik a sik hülye bunkó paraszt,hogy majd azt hiszik hogy majd ők ki kupálják idövel őket,csakhogy koppanak nagyot szegény lányok..Senki nem mondta hogy a fiúk tökéletesek lennének,csak már irtam hogy a tökéletesnek látszó jó fiú,hiába rendes meg tényleg sokkal jobban odafigyel rád,de v mi hiányzik belölle,talán a vagányság,a kalandvágy,és igen ez útobbi a lényeges a mai lányok többségének..
tegnap 22:40
Ez azért van mert a rosszfiúkban vannak olyan vonzó tulajdonságok, amik a nők számára ellenállhatatlanok (pl. magabiztosság, dominancia, büszkeség, kezdeményezőkészség stb.) Ezek a annyira vonzóak, hogy emiatt a nők szemet hunynak a rosszfiúk negatív tulajdonságai felett is. A jófiúkban nincsenek meg ezek a dolgok ---> nem vonzóak szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!