Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most mi legyen? Van ra szabaly?
Figyelt kérdés
Szoval nem akarok tul hulyenek tunni,1 kerdes...a baratnom meghivott hozza hetvegere,h ottaludjak.5 honapja jarunk mar lassan.A szuleivel joban vagyok,stb.Mar a gatlasok naggyabol `felengedotek`,es meg szuz[ujjazni szoktam,stb.].De ez lehet valamire utalas,hiaba otthonvan pl. az mamija vagy valami[vagy epp elmegy rovid idore],meg lehet ejteni?Van rea valami `szabaly`szeruseg vagy valami,halottam mar h hiaba otthonvannak,de ha pl. kedvelnek a szulei meg tudjak h rendes vagy akkor ha meg mondjuk rajta kapnak se mondanak semmit vagy valami,vagy ez lehete `latszat` es ha megtudna akkor kiterne a hitebol?valami ilyesmi lenne kerdesem...de bocs ha hulyeseg,csak mas nincs kivel megbesz.[ok vele igaz,de o 15 es lehet h ha nekem ugy mondja is h akarja,lehet valami,mittomen mi szokott a lanyoknal...,en 17]
2009. febr. 27. 18:54
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez ilyen hogy esik úgy puffan dolog, mert szülő függő h ki hogyan reagál. Bár ha tudják h ott alszol és engedik, akkor ettől nem kell félni. Legjobb az lesz, ha éjjel csináljátok, amikor tuti h mindenki alszik. Ja és ne ilyen megejtős dolog legyen, mert hát ugye írtad h szűz, hanem szeresd nagyon.
2009. febr. 27. 19:01
2/6 A kérdező kommentje:
Az tuti h azt akarom h jo legyen neki,es nem csak erre megy ki a dolog,hanem tenyleg a leheto jobbat es lassa h szeretem,csak az idobeosztasom nem tul jo,azert egy ilyenhez elsokent csak nem kell annyira sietni...vagy megis h hamar tul legyen rajta...bar ez is biztos tole fugg.
2009. febr. 27. 19:06
3/6 anonim válasza:
Ha nagyon akarod még az is lehet, hogy fel sem fog állni!!
Nem vicc... volt már ilyen velem nem egyszer. Csak spontán kell az ilyesmit "megejteni" Simi tapi, orál aztán gumi fel és lágyan szépen magadévá lehet tenni!
Egyetértek az előttem szólóval.
2009. febr. 27. 19:19
4/6 anonim válasza:
Szerintem simán kitérne a hitéből! Főleg ha katolikus!
Egyébként ki térne ki a hitéből?
2009. febr. 27. 19:23
5/6 anonim válasza:
19:19 nagyon jól megfogta a lényeget, tényleg a legfontosabb hogy ne görcsölj. :) Ha nagyon be vagy gyulladva, stressz mellett jó esélye van, hogy nem fog összejönni az erekció... viszont ha sikerül kikapcsolni az agyad és minden járulékos parázást is vele, akkor állsz majd mint a cövek. :)
Szóval legfontosabb, hogy ne görcsölj. Menj el hozzá, élvezd a jelenlétét, a közelségét és a meghitt kis közös alkalmat... és ha szeretne valami többet, akkor majd úgyis jelzi... ha más nem magára ránt! ;)
Sok szerencsét, gumit vigyél, görcsölést felejtsd el, és sodródj az árral! :-)
2009. febr. 27. 19:47
6/6 anonim válasza:
te 15 éves kislányt ujjazol ? :O
már bocsásson meg mindenki, de ide süllyedt ez a világ ? -,-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!