Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez, valami shit teszt? Mire véljem ezt?
Van egy csaj akivel nagyon jóbanvoltunk(vagyunk) sokat beszéltünk,találkoztunk,nem sok kellett volna h összejöjjünk.
Csütörtök este nagyon silány volt a beszélgetésünk,miután elköszöntem tőle és aludni mentem,visza sem írt köszönésképpen.
Másnap smsemre sem válaszolt.
Majd vasárnap rám írt msnen egy teljesen érdektelen dolog miatt,mintha tudná hogy fájt nekem ez és készakarva nem venn róla tudomást.Én persze nem mutattam h megbántott ezzel és nem érdeklődtem iránta.
Mire véljem ezt?Vmi női shit teszt ez vagy mi?
Segítsetek,hogy megértsem köszi
Vagy megbántottad, úgy, hogy észre sem vetted.
Vagy már meggondolta magát veled kapcsolatban.
Vagy soha nem is akart tőled semmit, csak te félreértelmezted a dolgokat.
én nem ismerlek titeket, így nem tudom megmondani a 3 eset közül melyik áll fenn, de a hasonló esetek gyakorisága miatt olyan 5-25-70 százalékot adnék az egyes eseteknek.
"Vagy soha nem is akart tőled semmit, csak te félreértelmezted a dolgokat. "
Diohejban ennyi.. 99%
> Mire véljem ezt?
Három lehetőség jut így hirtelen eszembe:
- Veled van valami baja
- Van valami baja, de nem veled
- Amit te is mondtál: nincs semmi baja, csak játszmázik.
> Én persze nem mutattam h megbántott ezzel és nem érdeklődtem iránta.
Én a helyedben ha sokáig csinálja otthagynám a fenébe, játszmázzon vele a fr*nc.
Persze én nem vagyok egy követendő példa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!