Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok miért féltek a lányoktól?
Csak magamból kiindulva. Én sosem szoktam kezdeményezni akkor ha nem 100,00%-osan biztos a helyzet.Tehát ha egy picit is bizonytalan a csaj felém akkor már hagyom is a fenébe. Egyszerűen ugyanis túl nagy az egóm ahhoz hogy egy visszautasítás tönkretegyen és hidd el sokkal jobb inkább veszni hagyni mint pofára esni a nyeregből.
A legtöbben így vannak ezzel, többek között azaz oka, hogy olyan világban élünk ahol állandó megfelelési kényszer uralkodik körülöttünk.. Remélem kielégítő választ adtál.
Én azért nem megyek oda egy számomra teljesen megfelelő nőhöz, mert úgy érzem, hogy nem tudna rám potenciális pasiként nézni.Leginkább barátként kezelnek a nők, mert nem hajtok rájuk, nem lépek be az intim szférájukba. Persze csak tiszteletből :) Aki rájuk mászik első este az nagyobb eséllyel indul, utána inkább őt keresik fel, hozzám csak panaszkodni jönnek :)
Átlagos külsővel úgysem tudom felkelteni azoknak az érdeklődését akik nekem tetszenének, hiába normális a hozzáállásom és vagyok tisztelettudó, humoros stb.
Inkább dolgozok, olvasok, tanulok, élek a hobbimnak.
Mellesleg ha a visszautasítások aránya 3/5 lenne, akkor bátrabbak lennének a pasik szerintem :) 5ből kétszer siker az nagyon jó arány szerintem. Nálam inkább a 10-ből 1 a reális :)
Már bocsi hogy bunkó leszek a lányokkal, de azért mert a lányok gonoszak!
Semmilyen egyértelmű jelet nem adnak, hogy na akkor hapsikám szedd össze magad és kérdezd már meg...
Csak vártok, hogy a szerencsétlen hátha megmeri kérdezni, ha meg nem akkor így járt, meg a lány is...
szóval kicsit többet kapnánk tőletek ilyen téren akkor minden könnyebb lenne
"Átlagos külsővel úgysem tudom felkelteni azoknak az érdeklődését akik nekem tetszenének, hiába normális a hozzáállásom és vagyok tisztelettudó, humoros stb.
Inkább dolgozok, olvasok, tanulok, élek a hobbimnak.
Mellesleg ha a visszautasítások aránya 3/5 lenne, akkor bátrabbak lennének a pasik szerintem :) 5ből kétszer siker az nagyon jó arány szerintem. Nálam inkább a 10-ből 1 a reális :)"
Mindegy hogyan nézel ki. Amúgy a 10/1 arány nem elég? többszáz lány van még egy faluban is. Mit akarsz többet? Nem elég 1 csaj? Akkor csak annyi a dolgod, hogy 20 lányt kérdezel meg. Másik fontos dolog, adj magadra. Ennyi a lényeg. Magabiztosság és ápoltság. Ha ez megvan, mindegy hogyan nézel ki.
15:31
Amúgy nem vagyok ápolatlan és jóképűnek mondanak, de nem vagyok egy kirakat pasi. Inkább az a férjnek való megbízható típus :D Hehe
Mellesleg 1 nő bőven elég :)
nekem is az első lépés a legnehezebb, ha összejönnek a dolgok utána már kezdeményezek de addig csak nagyon ritkán mivel...
mivel általában olyanok tetszenek akiket egy kicsit ismerek, ráadásul én az átlagos ember kategóriába vagyok tehát nem menő BMX-ezek, nem járok bulikba, nem nézem le a nőket, nem cigizem/iszom tehát semmi olyan nincs bennem első látásra amiért a lányoknál úgymond jobb helyzetből indulnék...
másik probléma, hogy a körülöttem lévő lányok nagy része "nem tud" beszélni, tehát tő mondatokban válaszolnak és az elég hülye érzés mikor 20 perce csak neked kell feltenni a kérdéseket, témát felhozni
3. probléma, hogy a lányok nem adnak semmi jelet, nem szemeznek semmi, mivel irtam hogy félig meddig az ismertségi/baráti körömből tetszenek meg a lányok sokszor az van bennem, hogy most azt mondom elhívom randira de utána a barátságunk már nehezen lesz olyan mint azelőtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!