Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy elengedtem? 17f (hosszú lett picit sorry)
Van egy 16 éves lány. Nemrég elmondtam neki h szeretem mert nem bírtam tovább annyira szerelmes voltam.
Igent mondott.
Másnap este msn-en azt mondta,hogy átgondolta és inkább mégsem kéne :(
Összetört ahogy kell :(
Aztán elhatároztam,hogy lemegyek hozzá és személyesen kérdezem meg h tényleg ezt akarja ?
Nem mondott semmit de az nagyon fájt h én kisírtam a szeme m még előtte is neki meg jó kedve volt :(
Aztán végülis semmi értelme nem volt lemennem mert nem árult el semmit..
Megkérdeztem,hogy mire volt jó ez az egész ?
Azt mondta: csak.
És akkor ott helyben felidegesített el is jöttem.
Este meg elküldtem mindennek de aztán megnyugodtam és mondtam neki h akkor nem találkozunk többet találja meg azt akit szeret és énis keresek olyat akit ugyanúgy szeretek mint őt annyi különbséggel,hogy vissza is kapom..
Jól tettem ?
Én nem akarok már tőle semmit csak azt,hogy egyzser rájöjjön,hogy hülyeséget csinált,mert nagyon szerettem és nem csak arra kellett volna
Jól tetted. Sőt. Én még ott helyben vissza küldtem volna az anyjába, és többé hozzá nem szólnék egy szót sem.
Egy érzéketlen, és flegma p*csa a csaj. Szerintem ne foglalkozz vele többet..
Sajnos sokan vannak így rajtad kívül. Nekem ha valaki szerelmet vallott szépen elutasítottam nem rávágtam hogy csak. Azért ez nem volt kedves tőle. Keress egy rendes lányt aki megérdemel :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!