Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol csókolóztatok először, hány éves korotokban? Olyan volt amilyennek elképzeltétek az "első csók" varázsát?
21:16 tisztelet. amúgy dettó 15-6 évesen eléggé "illuminált" állapotban egy ócska ribanccal. it wasn't so good as in the films ;)
womanizer... hát akkor neve is van már : D
15 évesen a Király dombon (városliget). A srác halálra szekált, én meg már majd felrobbantam a méregtől. (Persze ettől függetlenül már ölelgettük egymást.) Elkezdtem neki mondani, hogy ha nem fogja be a száját... persze ő ezt kihívásnak vette és tovább piszkált, hogy no, akkor mi lesz?? Erre én megcsókoltam, hogy elhallgasson végre. A dolog bejött, meg se tudott szólalni utána, úgy meglepte a dolog =D Utána persze összejöttünk és jártunk egy ideig. Jó volt, és belegondolva elég vicces és egyedi sztori.
20/l
17 évesen, életem első randiján egy egzotikus fekete lánnyal :) és igen, olyan volt mint elképzeltem :)
18/f
Tudom, hogy későn írom, de most találtam rá a kérdésre.
én 12 évesen, egy táborban. Felelsz vagy merszeztünk, és egy olyan fiúnak kellett lesmárolnia akit nem bírok. Én sikítva kirohantam. Átmentem a barátnőmék házába. :DD
Aztán, ott megtaláltam, nagy nehezen visszamentem, és beléptem az ajtón leakartam ülni, és odajött egy másik fiú, ő meg lesmárolt, én nagyon meglepődtem, nem mondom hogy rossz volt, de kicsit furcsán alakult ki, mert nem volt köztünk semmi. :D Igazából, szerintem ő magától akarta, mert nagyon tetszettem neki. :D 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!