Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol csókolóztatok először, hány éves korotokban? Olyan volt amilyennek elképzeltétek az "első csók" varázsát?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 19:21
11/30 anonim válasza:
én 15 évesen. csajba nem voltam szerelmes, de jó volt. olyan volt amilyennek elképzeltem, persze nagyon paráztam előtte. most meg már annyira átlagos dolog, szval nem okoz gondot lekapni egy csajt egy buliba...
17/F
12/30 anonim válasza:
18 évesen szülinapi bulimon, egy addig ismeretlen fiúval, akibe beleszerettem, majd három hónap utána lelépett egy másik csajjal. A csók amúgy nem volt igazán jó, nem is nagyon tudtam, hogyan kell.
13/30 anonim válasza:
13 évesen, és nekem egyáltalán nem volt olyan varázslatos. Nem igazán ismertem elotte a fiut,és az osszes haverja is ott volt velunk ,és a pofánkba bámult. De kulonosebben rossz sem volt, meg aztán az évek során csokoloztam utánna épp eleget számomra kedves fiukkal. 15l
15/30 anonim válasza:
17 évesen házibuliban részegen. de azzal a lánnyal együtt voltam 4-5 napig, aztán rájöttem, tököm kivan a nőkkel és ekkor lettem "womanizer" (már ha ez a szó azt jelenti amire gondolok--> össze vissza szédítem dugogatom őket oszt hagyom őket a p*csába)
16/30 anonim válasza:
suliban, a fiú wc-ben ; 14 évesen ; nem , mert semmilyen érzelmi kötödés nem volt kettőnk között... ő 17volt, és csak testi vágy volt, ennyi.
17/30 anonim válasza:
13 évesen, egy nyári estén ücsörögtünk a járdapadkán, és beszélgettünk... nem számítottam rá, hogy meg fog csókolni, elsőre fura is volt, de nagyon jó emlék
18/30 anonim válasza:
Huhh ilyenre nekem azért nehéz emlékezni, mert nem az első maradt meg, hanem akivel jó is volt.->Veke egy együtt töltött nap után a sötétben búcsúzáskor:D. Az első meg még ált. sulis koromban iskola előtt csattant el. De ez felejtős azért.
19/30 anonim válasza:
Én 15 voltam egy buliba enyhén ittasan és egy nálam jóval idősebb srác lekapott nem nagyon emlékszem...de talán egész jó lehetett...
20/30 anonim válasza:
14 évesen, az osztálytársam átjött segiteni az öcsémnek egy játékban , és amikor az öcsém kiment letámadott. Annyyira megijedtem hogy ráharaptam a nyelvére ... de aztán már jó volt xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!