Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az is vérfertőzésnek minősül, ha egy nagyon távoli unokatestvérrel jár az ember? Leszögezném, hogy számomra nincs semmilyen valós alapja, pusztán felvetődött ez a kérdés.
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 08:16
11/13 anonim válasza:
én is a másodunokatesómmal vagyok 1,5 éve, nem tudtuk h rokonok vagyunk, utólag derült ki...elmentünk genetikai tanácsadóhoz, és sem orvosilag sem törvényileg nem minősül már másodunitól vérfertőzésnek. A terhességben van rizikó, nekünk azt mondták pl down kórra 3 százalék esély van általánosan, nálunk 4. Egyébként semmi nem tiltja!
12/13 anonim válasza:
Tudja fene, én nem ítélem el, mert végül is mi közöm hozzá, de meg se fordulna a afejemben. Egyszerűen maga a tény, hogy rokoni kapcsolat van köztünk, ez kizárja valahogy ösztönösen, tudat alatt, hogy beizguljak rá.
13/13 anonim válasza:
Ítélkezés az könnyen megy mindenkinek. De ha állatias ösztönnel megáldva csak kefélünk, össze vissza mi sem vagyunk különbek. Egy rakat olyan helyzet van ahol a genetikára hivatkozva lehetne kefélni .. DE attól még nem tesszük meg .. mert PLD : nevelt lány ,örökbe fogadott gyermek ,mostoha tesó ,mostoha unoka tesó ... stb .Mégis ebben a formátumban mindig csak azok igyekeznek titokban tartani aki ép csinálja . Spec, engem felháborít ,hogy korlátok nélkül élik meg a minden napjaikat az ilyen okos emberek .Érvelni lehet hisz senkit nem érdekel ez hosszú távon . Ha annyira szép és jó neked minek is kellene ezt titokba tartani .. Vállaljátok fel magatokat és ami ez után jön teljes válsz élességgel bírjátok a Kritikát .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!