Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tarthat a plátói szerelem nála?
A plátói szerelem nem olyan mint a rendes szerelem.Az csak egy fajta rajongás,és azért is szereti,mert tudja hogy igy nem fog csalódni.Ez nem akadályoz meg semmit.NYugodtan menj oda hozzá és beszélj vele.(hisz azzal a színésszel ugysem lesz semmi,és ezt ő is tudja)
2009. febr. 26. 21:27
ezt nem is lehet megmondani, lehet, h tényleg csak menekül, és ha igazi szerelemmel találkozna, nem lenne rá szüksége többé. mindenképp beszélj vele.
2009. febr. 26. 21:30
3/9 A kérdező kommentje:
Annyi biztos hogy annyira eros nála ez a dolog hogy vannak olyan pillanatai amikor rendes érzelmi kitorései vannak sírás vagy hasonló amikor meglátja tévében vagy tudja hogy egyhamar nemfogja látni vagy hallani tv-ben rádióban. Ezt a barátnojétol halottam tobb ilyennek is tanuja volt.
4/9 A kérdező kommentje:
Egy jó tippet vagy tanácsot szeretnék hogy hogyan kozelitsem meg vagypedig felkeltsem a figyelmét hogy hús vér pasi vagyok akit lehet szeretni nemcsak egy ábránd.
Szia!
Hát, nem akarlak elkeseríteni (bár nekem sosem volt ilyen), de ez a fajta plátói szerelem több évig is eltarthat még, hisz ebben a "szerelemben" nem szakíthat.
Ennek ellenére ezzel Te ne is foglalkozz! Sajonos konkrét tanácsot nem tudok mondani, csak azt mint az elözők: beszélgess vele sokat, hívd el moziba és különböző programokra. Gyakran dícsérd meg, bókolj neki, vigasztald meg ha szomorú. Esténként hívd fel telefonon és lelkizzetek. Mitán már sok "ilyenen" túl vagytok, ami nem lesz nehéz, mert barátok vagytok, mondd el neki, hogy nagyon tetszik neked, és szeretnéd, hogy több legyen köztetek mint barátság.
Ha nem téged választ, akkor még nagyon éretlen!:)
Remélem tudtam segíteni, sok sikert!
-Tündérlány(17)-
2009. febr. 26. 22:56
6/9 A kérdező kommentje:
Ez nagyon sokat segített nagyon koszi :D
7/9 A kérdező kommentje:
Ha bárkinek van még bármilyen tippje vagy otlete esetleg tapasztalata ezzel kapcsoltban szivesen elolvasnám.
:)
Én halak csillagjegyű vagyok, ők hajlamosak egy kicsit álomvilágban élni.
Én 16 évig voltam szerelmes Sly-ba (hihi), 17 éves korom után azért már érdekeltek a fiúk, nem volt gond.
Adj neki még egy kis időt, meg amit itt előttem írt valaki: szervezz közös programokat, esetleg olyat is, aminek "része" ez a bizonyos ideál. Kitartás, türelem rózsát terem!
2009. febr. 27. 09:24
Szerintem nagyon jó kezdőpont,ha a színésszel kezdesz hozzá közeledni.Beszélgess vele róla,meg érdeklődj,esetleg néha csinálj észrevétlenül olyan dolgokat,mint az,akiért rajong.Nem azt mondom,hoyg telejsen hasonulj,de ha ez a fő témája,biztosan sokat tudsz vele lenni.Előbb-utóbb meg felnyílik a szeme,és téegd fog észrevenni.Én is voltam már ilyen helyzetben,oda voltam egy színészért,szerencsére azóta felnőttem,és észbekaptam mekkora butaság,hidd el elmúlik nála is,és hús-vér embert akar majd maga mellé :)
2009. febr. 27. 14:12
Kapcsolódó kérdések: