Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érzékeltessem egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érzékeltessem egy lánnyal, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
van egy szerelmem, de ahogy elnézem én is tetszem neki. De egyikőnk sem meri bevallani a másiknak. Mit csináljak?
2009. febr. 26. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor te valld be neki.A csaj nem valószínű hogy megfogja mondani.A lányok nem szeretik az egyenes beszédet:)

HA adott neked jeleket akkor nyugodtan ismerkedj vele össze,és majd mond meg neki hogy szereted.HA ő se lép te se akkor felesleges csak érzékeltetned vele.

2009. febr. 26. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon gyorsan valld be Neki, hogy tetszik Neked, mert egy ilyen lehetőséget nem szabad elhalasztani! Te vagy a fiú, tessék a sarkadra állni!

Most akkor elmesélem az én történetemet: Szintén kölcsönös szimpátiát, szerelmet éreztünk egy fiúval, de mivel mindketten félénkek voltunk nem vallottuk be egymásnak. Ugyan tett aprócska célzásokat (megsimogatta a karomat, gyakran hozzám ért, mindig hozzám beszélt, ha társaságban voltunk), de nem jutottunk tovább annál, hogy elmentünk meginni egy teát vagy egy moziba kettesben. Egy szép napon aztán bevallotta, hogy szeretne többet is...de ez már annyi évvel az "szerelmünk" után volt, hogy konkrét választ nem tudtam/tudtunk adni egymásnak, hogy mi legyen. Gondolkoztunk, hiszen attól féltünk, hogy rá mehet a barátságunk! Aztán Őt érte egy baleset és minden remény szeretfoszlott...Már sosem látom azt a fiút benne, aki régen volt. Sosem ér már hozzám úgy, sosem nevet rám teljes szívből...Most ott tartunk, hogy alig beszélünk egymással és amolyona "ismerösömnek" mondhatom csak, a legnagyobb jóindulattal is.

Úgyhogy, mondd meg Neki minnél hamarabb, és legyetek boldogok!

L/23

2009. febr. 26. 23:05
 3/5 A kérdező kommentje:
De hát én is olyan félénk vagyok. azt várom, hogy ő vallja be.
2009. febr. 27. 06:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Te vagy a fiú, Neked kell lépned! Nem muszáj mindjárt azt mondanod, hogy szerelmes vagy belé. Kezdd apró dícséretekkel, pl. milyen szép a szemed, hajad, de csinos rajtad ez a ruha... ilyenek. Aztán mondhatod azt, hogy nagyon kedveled, és szeretnél vele közös programot csinálni. Aztán a többi már menni fog magától, ha ő is benne van a közös programokban....

SZóval hajrá! Addig mondd ki amíg kimondhatod!

2009. febr. 27. 09:28
 5/5 A kérdező kommentje:
megpróbálom... köszi a segítséget.
2009. márc. 2. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!