Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnatok par otletet ajandekra legyszives? (bovebben lent)
Én imádok ékszert kapni a páromtól. Gondolok itt akár csak egy bizsu fülbevalóra, amit 1-2ezer forintért megvehetsz. Ajánlom neked is ezt az ötletet, és mellé a kedvenc csokija. :) És egy szál virág, ha nagyon ki akarsz tenni magadért!
21/L
Vagy vehetsz neki vmi csajos dolgot. Én szívesen kapnék vmi szép mappát, karkötőt, határidő naplót, bögrét (akár fényképeset), közös képekből naptárat, vagy egy sima naptárat, mobiltartót (abból soha nem elég), egy szép nyárias sálat, vmi vicces zoknit, vagy egy névreszóló törölközőt. Ha van vmi kedvenc márkája mint playboy vagy hello kitty akkor egy olyasmi kulcstartót. (nagyobb plázákban ez mind beszerezhető) egy bizsu nyakláncot (szintén plázákban pl jeans clubban nagyon jók vannak).
További öteletek: szép falióra, közös kép rólatok, vmi csokiválogatás (pl 3-4 finomabb csoki egy szép zacskóban vagy dobozban.
Szőrös füzet! :D Müllerben tök jók vannak! :)
Ennyi jutott eszembe. :)
Hmm, szerintem vegyél neki egy MOL-kutas karkötőt.
Átadás személyesen, csókok, szép szavak és szenvedély mellett. Úgyis lesz egy pisiszünek a nagy romantika alatt, ekkor fosd le a wc-jük falát, és lépj le, de hagyj egy mikrofonos kamerát a budiban, szeretnék én is röhögni a reakciókon :) Találkozunk az "elhagyott a barátnőm, mert leszartam a wc falát" kérdésednél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!