Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom kiküld a lakásból ha kakil, ez normális?
Jéézusom, nagyon jót nevettem. :"D Hát ne haragudj de beteg a csajod, vagy agyilag, vagy ott lent. Hogy akar így majd bárkivel összeköltözni? :D Meg bekapcsolja a rádiót... istenem :"DDDD Lehet hogy géppuskásat fingik meg trottyozva fosik és azért rendez koncertet sz*rás előtt, meg küld ki téged a lakásból. Te meg ott állsz a bejárati ajtótok előtt? x"DDD És ha valaki megkérdezi mire vársz? Ó semmire, csak sz*rik a csajom... :"D
Néha hülyén érzem magam, hogy nő vagyok, amikor ilyen bolond némberek is vannak, mint a barátnőd. Megalázzák a női nemet. :D Létezik légfrissítő is, meg szerintem a kakálás teljesen hangtalan, legalábbis nálam az. :D Pisilni is lehet hangtalanul, ha nem célzottan a vízbe pisilunk.... :D
És a lényeg, hogy nem! nem normális dolog, amit művel. :DDD
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!