Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen április 1-i tréfát találjak ki a páromnak?
Mikor éppen hátat fordít neked, csapd össze a tenyeredet:
-Te Úristen! Ezzel a táblával a hátadon mászkálsz egész nap??!!
ja? tapasztalatok itt 1 megtörtént:
a bácsikám 8 felé törte a lábát mert le esett az 5.emeletről.megműtötték valami csavarokat meg áthidalókat tettek be a lábába(tehát qrvára fájt neki)felhívtam április 1-sején,hogy elütött a villamos,és nem segít senki.az öreg letörte a gipszet a lábáról,kitépte a kapcsokat meg azokat a kiálló izéket a lábából hogy tudjon járni,és elindult oda ahova mondtam neki.odaért de nem volt ott senki.Felhívott hogy hol vok mondtam behoztak 1 kórházba gyere ide mert félek 1edül elküldtem a város másik felébe 1 téves helyre de ott meg nem volt semmi csak hatalmas puszta kihalt terület.utána felhívtam hogy április bolondja felmászott a fára.ezután hadjáratot indított ellenem amiért 2 évre vidékre kellett meneküljek mert megakart ölni...halál komoly kb ennyi.
Te:elkaptam 1 vírust
Fiúd:milyen vírust?
Te:ebola
Fiúd: O___O
Te:tudod amikor az ember minden testnyílásából ömleni kezd a vér mindaddig míg el nem vérzik
Fiúd: O___O
Te:...
Fiúd: O___O WTF?
sajna ez túlságosan morbid ezért nem célszerű kivitelezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!