Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy érzem hogy szerelmes vagyok a barátomba, de tetszik az osztálytársam. Mit csináljak?
szerintem hogyha szerelmes lennél a barátodba akkor eszedbe sem jutna más pasikal smárolni és mg utána azt mondani hogy nem bántad meg. az más kérdés hogy sereted a barátodat biztzos szereted de szerelmes tuti nem vagy belé, mert ha szerelmes az ember az épp arrol szol hogy csak ő és senki más, nem érdekel senki csak ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő és nem birom nélküle egy percig sem. nem pedig az hogy mással smárolsz.
szerintem gondolkodj el azon hogy te mit szeretnél, maradsz a barátodnál aki mint mondtad normális rendes srác tehát egy biztos pont az életedben lehet eggyütt maradtok még 20 évig is ki tudja, vagy választhatod a másik utat kidobod a barátodat jársz az osztálytársaddal akiröl még nem tudod hogy milyen lehet vele járnilehet egy hónap mulva vagy egy hét mulva azt mondod hogy kösz de nem és akkor majd elgondolkodsz azon hogy mért dobtad ki érte a barátodat aki egy normális jó fej srác volt. de az is lehet hogy izgalmassabb lesz a másik sráccal járni viszont ezt nem tudhatod előre. így tedd azt amit jónak látsz vagy maradsz a biztosnál vagy helyette választasz egy zsákbamacskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!