Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan, hogy "minket egymásnak teremtettek"? És az sem okozna problémát, hogy ha a két fél között 13 év a korkülönbség?
Ha komolyra is fordulna ő 5 év múlva már gyereket szeretne,te meg még vígan az egyetemen csücsülsz!
M
Szerintem próbáljátok ki nyugodtan, látott már a világ csodákat.
Igen, van olyan, hogy két ember egymásnak van teremtve, és ha ti valóban ilyenek vagytok, akkor a 13 év korkülönbség sem számít, ez csak ilyen buta társadalmi norma, aminek állandóan meg akarunk felelni.
Nyilván Ő már elég érett gondolkodású, hogy belássa, hogy Neked még egyetemre vagy fősulira kell menni, közben még lehet egy csomó élményetek együtt. És aztán ha úgy alakul, mondjuk 10 év múlva jöhet a bébi, akkor ő lesz 40 éves. Nekem meg aztán senki ne mondja, hogy dehát akkor a gyerek még csak 20 éves lesz amikor ő már 60, meg ilyenekkel szoktak jönni, hogy azt a gyereket fel is kell nevelni, és ha ilyen idős a szülő akkor a gyerek még túl fiatal lesz amikor a szülője meghal. Talán senki nem hallott még olyat, amikor 30-40 évesen hal meg valaki és kicsi gyerekei vannak? Deeee, sok ilyet hallunk.
Én azt mondom, ne törődjetek a korkülönbséggel, ha ennyire jól kijöttök egymással, akkor bele kell vágni, nem szabad a boldogságot elűzi az életetekből holmi korkülönbség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!