Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsolt és Kati beszélgetése, avagy szeret-e a barátom? Miért csinálja ezt? (letölthető faceés beszélgetés, angol tudás szükséges! )
Figyelt kérdés
Zsolt a barátom. Én nem vagyok Kati. (ezt a chat beszélgetést a barátom elmentett facebookos üzenetei között találtam. Tudom, nem szép dolog kutakodni)
Az első gondolatom azonnali szakítás volt, totál kész voltam...
Utána lenyugodtam és adtam volna már lehetőséget neki a megmagyarázásra.. Most már ott tartok hogy nem is érzem annyira borzasztónak.
A szerelem miatt nem tudok objektíven gondolkozni... Lehet hogy csak hülyülnek??
A lelki megcsalást sokkal nagyobb bűnnek tartom, mint a fizikait.
Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
A beszélgetés:
2011. márc. 31. 15:50
11/12 anonim válasza:
figy, az én baratom is irogatott másoknak.. kommentárokat főleg, de lattam egy msn-beszélgetést is.. lehet, h a kutakodás nem szép dolog, de ha nem kutakodok, akkor sose tudom meg őket, és hazugságban élnék, h amig én szerelmes vagyok belé, ő ki tudja h kikkel kavar a hátam mögött :S sztem beszéld meg vele, sőt.. mondd is el, h megtalaltad. nehogy már más csajokkal arról beszélgessen, h mekkora a mellük.. :S
12/12 anonim válasza:
egyébként, ha vki szereti a párját, akkor unalomból nem flörtöl.. ez egy rohadt sz.r kifogas!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!