Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza akar jönni ez ex csajom? Vagy sem?
2,5 hónapja szakítottunk úgy, hogy szinte a mai napig nem is beszéltünk!a minap rám írt msn-en , facen- nem válaszoltam neki, majd írt 1 sms-t -ara sem! aztán jött a szülinapja -elmentem megköszönteni, a barátnőivel náluk buliztak és amikor eljöttem már hívott is,hogy hol vagyok ? és hogy akarom -e hogy eljöjjenek hozzám? jól éreztük magunkat egész éjjel iszogattunk, beszélgettünk!
másnap megint írt msnen, nem válaszoltam, hívott- nem vettem fel!
majd 1 nap múlva rejtett számmal hívott én felvettem és lebuktam :D
majd 1 nap múlva ír, hogy menjke be a tortáér,mert küldene a családomnak.. mondom hozd el! elsőre azt mondja,h. jó! jött is következő nap este! kicsit beszélgettünk és mikor kikísértem ab.megállóba végig fogtuk egymás kezét, de a csók elmarad a végén!
csinálok kerti bulit hétvégén és elméletileg jön ő is és meghívtam az anyukájáékat,mert szeretem őket :)
nos várok tanácsokat fiúktól , lányoktól,hogy hogy viselkedjek vele a hétvégén? mert elméletileg ő előbb jön nekem segíteni készülődni :)
szóval hogy viszonyúljak hozzá ?? tuti nem alszik nála :(
de attól félek ha közelednék elutasítana és megint mondaná,h. megbeszéltük h. barátok maradunk!
kérek mindenkit aki volt már ilyen cipőben.. írjon pár szót
mi lehet ebből?
Egy kicsit ellentmondásosan viselkedsz.
Te a barátja akarsz maradi? Ha igen miért nem válaszolsz neki. (Most kifejezetten a barátság megtartására gondolok nem egyébre!)
Lehetséges, hogy akar tőled valamit, de az is hogy csak a barátod szeretne lenni.
Mikor még jártatok hogyan viselkedett veled? Nagy az eltérés az akkori és a mostani viselkedése között? Te ismered, ezt neked kell tudni.
Ha ezt megválaszoltad máris közelebb vagy a megoldáshoz!
Úgy veszem ki a szavaidból, hogy nem lenne ellenedre, ha újra együtt lennétek. Beszélj vele, vagy ha nem akarsz direktbe rákérdezni puhatolózz.
Legyél vele kedves a készülődésnél.
hát igazából.. igen én még szeretem :)
úgy viselkedett, mint amikor együtt voltunk!viszoint amikor szakítottunk olyan rideg volt egy darabig és nem beszéltünk egymással ! Most meg olyan volt mint régen! viszont tegnap egy srác elhívta magával sétálni a szép idő miatt.. kb 1,5 órát voltak együtt. .. ! és állítólag szompatikus neki a gyerek!
most ilyenkor mit csináljak ? :(
Próbálj meg beszélni vele. Kérdezd a terveiről. Van e már kiszemeltje? Ismered e? Próbálj burkoltan rákérdezni a ti "kapcsolatotokra". Ezekből és a reakcióiból már nagyjából kiszűrheted, hogy ő mit is szeretne.
Ha ebből sem tudsz meg semmit, vagy nagyon újra szeretnéd vele kezdeni muszáj lesz nyíltan beszélni.
igazából volt egy kis vita az este folyamán közöttünk!
és most meg azt hajtogatta, h. elég volt neki ebből a kapcsolatból most.. de akkor megkérdeztem,h. miért keres , miért féltékenykedik ? meg miért nem hagyjuk akkor egymást? mert ha én nem keresem,akkor ő igen és ez így van fordítva is! azt mondta még,h. szabad akar lenni,randizgatni és én meg készülök külföldre! mondtam,h. ha hazajövök.. megkeresem !
szóval előrrébb nem jutottunk, sőt mióta beléppett ez a gyerek 2 napja a képbe azóta megint olyan mint aszakítás után - passzív és negatív ! ha kiiktatnám asrácot más lenne a helyzet ?
Nekem a leírtak alapján az jött le, hogy fogalma sincs arról mit akar. Éppen ezért szerintem az sem változtatna semmit, ha "kiütnéd" a másik srácot.
Ugyan akkor lehet az utazás is a háttérben. Tudjuk mik a távkapcsolatok eredményei. Talán nem bízik benned eléggé, vagy saját magában.
Pihentesd ezt a dolgot addig amíg haza nem jössz. Legfeljebb időnkét írj neki egy e-mailt, hogy mi van vele általánosságban, de többet ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!