Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok akik szeretnek lelkizni?
Nem nagyon bízok meg senkiben sem az ismerőseim közül, nem is igazán szeretem elmondani nekik a problémáimat és elég régóta magamban tartom, néha már tényleg majdnem becsavarodok, de még tartom magam.
Inkább azt választanám, hogy egy tök ismeretlennek önteném ki a szívemet aki nem is ismer, csak azért mert nem igazán szeretném itt senkinek se elmondani.
Valami tanács? Vagy van valaki aki szereti a lelkizést?
Írj privátot, ha gondolod.
22/L
ez annyira álszent már bocs.. mért pont lányokkal akarsz lelkizni?..
most vagyok túl egy laza lelkizésen szal most nincs kedvem.. de felajánlottam volna, hogy írj rám meghallgatlak..
de látom akad itt 1-2 jelentkező
23/f
Mindig is vágytam egy fiú lelkitársra :) Ha gondolod nyugottan irhatsz!Nagyon szívesen meghallgatlak. :)
14:28-as miért lenne álszent?Azért mert lányokkal akar beszélni a problémáiról?Egy lány sokkal megértöbb sokszor mint egy fiu.Lehet te nem értenéd meg őt,ezért irta ezt.
23/L
nekem is írhatsz nyugodtan! szeretek lelkizni gondolkodni és segíteni másnak. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!