Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ha nektek bejelentené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha nektek bejelentené a párotok, hogy nyáron tervez egy 8 napos kiruccanás a szomszéd országba egy koncertre 2 haverjával és EGY LÁNNYAL ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Ja mindezt úgy h te nem leszel ott, mert nem tudod kifizetni az utat...

Jogosan zavar?

Fiúk, a másik oldalról ez h látszik? Kérlek ird oda a nemed is, köszi

2009. febr. 26. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Előző voltam: ez lemaradt 23 lány.
2009. febr. 26. 15:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
a kapcsolat egyik fontos építőköve a bizalom!Nem kell ahhoz elutaznia,hogy félrelépjen!Ha meg akar csalni,akkor elég lefutnia a kisboltba!A másik pedig,hogy az embernek mindig az kell,amit nem szabad!Ha elengeded,és érzi,hogy megbízol benne,akkor ezt értékelni fogja,és örülni fog neki,hogy ilyen rendes barátnője van!De ha féltékenykedsz, nem bízol benne, hisztizell,akkor...
2009. febr. 26. 15:59
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

le lehet pontozni de...

*ha meg akar csalni akkor itthon is megteheti

*ha fontos vagy neki [ =szeret? ] nem fog megcsalni

*ha velük akarsz menni akkor tényleg gyűjtögess. mit vársz? hogy fizesse ki neked is? vagy hogy ne menjen el? ezt nem várhatod el tőle. ha képes ennyi pénzt kiadni egy konciért nyilván elég fontos neki a banda vagy az előadó. részedről egy kis toleranciát és minden oké lesz.

2009. febr. 26. 16:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem elsősorban a megcsalás miatt lenne rossz, hanem emiatt az "én meg a haverjaim megyünk, ha nem sikerül összegyűjteni, akkor hopsz lemaradsz" dolog miatt. Elég nagy bunkóságnak gondolnám és én megsértődnék.. Mehet a haverjaival szórakozni, csak akkor ne így tálalja, h "mi tuti megyünk, te meg gyűjtögessé'". Bár lehet azért mondom ezt, mert megszoktam, hogy engem a barátom mindenhová magával visz..
2009. febr. 26. 17:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem nagyon rosszul esne az én párom két éve elment nyaralni a családjával és majd megőrült hogy nem vagyok ott vele minden nap felhivott....következő nyáron már vitt magával segített nekem pénzt szerezni nem érdekelte csak az hogy legyek vele amugy nagyon jó volt.

én mikor nélkülem ment nem féltékenykedtem mert szinte 2 óránként felhivott

amúgy mióta vagytok együtt?

nekem mondjuk a kapcsolatom fontosabb lenne bárminél főleg egy koncertnél

2009. febr. 26. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!