Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha nektek bejelentené a párotok, hogy nyáron tervez egy 8 napos kiruccanás a szomszéd országba egy koncertre 2 haverjával és EGY LÁNNYAL ti hogy reagálnátok?
Ja mindezt úgy h te nem leszel ott, mert nem tudod kifizetni az utat...
Jogosan zavar?
Fiúk, a másik oldalról ez h látszik? Kérlek ird oda a nemed is, köszi
le lehet pontozni de...
*ha meg akar csalni akkor itthon is megteheti
*ha fontos vagy neki [ =szeret? ] nem fog megcsalni
*ha velük akarsz menni akkor tényleg gyűjtögess. mit vársz? hogy fizesse ki neked is? vagy hogy ne menjen el? ezt nem várhatod el tőle. ha képes ennyi pénzt kiadni egy konciért nyilván elég fontos neki a banda vagy az előadó. részedről egy kis toleranciát és minden oké lesz.
hát nekem nagyon rosszul esne az én párom két éve elment nyaralni a családjával és majd megőrült hogy nem vagyok ott vele minden nap felhivott....következő nyáron már vitt magával segített nekem pénzt szerezni nem érdekelte csak az hogy legyek vele amugy nagyon jó volt.
én mikor nélkülem ment nem féltékenykedtem mert szinte 2 óránként felhivott
amúgy mióta vagytok együtt?
nekem mondjuk a kapcsolatom fontosabb lenne bárminél főleg egy koncertnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!