Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van h egy nyomorék fiú egy tök szép lánnyal van együtt? Többilenn:/
Ne cikizzünk senkit szerintem...
Attól mert egy kissé nekem is ellenszenves amit írsz kérdező, attól még (igyekszem) nem vonok le mindjárt következtetést.
Szerintem am szállj le a csajról.
Szia! Kb én is ebben a helyzetben vagyok, csak lány vagyok. Nem tudom felfogni de valahogy beletörődtem. Viszont ha bennelennél egy kis alkalmi szexbe, belemennél?:) ha igen írj, de csak ha fejér megyei vagy, az lenne a legjobb ha dunaújvárosnál laknál...már elég elakarom veszíteni, de elhatároztam hogy mostmár akkor is megteszem.
Szóval ha bennevagy írj.
17L
jólvanoké megesik. amúgy meg mondta csaj nem akar semmit így nem is beszélek vele meg semmi, csak köszönünk.
17/L. hát pont újvárosba járok suliba, és te meg egy nagy kamu lehetsz ha itt hirdeted a szüzességed^^dekitudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!