Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van h egy nyomorék fiú egy tök szép lánnyal van együtt? Többilenn:/
Annyira de annyira imádom, hogy mostanában mindenki a külsőségekre megy..
Neki tetszik és meg is van fejtve a nagy talány. -.-
16 évesen lehet azzal menőzik, hogy a 26 éves pasija viszi kocsival, vesz neki ezt-azt, van lakása, blablabla.
Úgyse marad vele örökre, befejezi a középsulit, akkor a pasija már majdnem 30 éves lesz, tuti otthagyja.
Persze az is lehet, hogy a pasi valami hiperszuperjófej, kedves, imádja a csajt és neki ez jön be, nem pedig a feje.
De az is lehet, hogy a csajnak épp a "nyomorék" fejű csávók jönnek be. Végül is nekem is tetszett már olyan aki barátnőm szerint csúnya volt, én pedig barátnőm pasiját tartom kissé nyominak. Neki tetszik, ez a lényeg.
1. Kb 18 eves vagy, max robogod lehet, ami nem motor.
2. Ha penzzel sem tudsz csajozni, akkor Neked bizony muffod van, nem is akarmilyen, hanem kurv@nagy!
3. Ilyen mentalitassal Nöt ne akarj, max kislanyokat.
4. Az önelegültsegedböl fakadoan keptelen vagy megerteni, hogy azert mert Neked valaki tetszik, nem törvenyszerü, hogy neki is tetszel. Ha ez ilyen egyszerü lenne, akkor nem lennenek egyedülallo emberek.
5. Pont az ilyen csira gyerekekböl mint Te lesznek azok, akik osztjak az eszt a csajozasrol, holott a kezükön kivül massal nem volt intim kapcsolatuk.
ma 16:52 vagyok.
Vagyis anyad meg apad vett Neked autot, meg motort... csak hogy tisztaban legyünk a dolgokkal.
Nezd meg, hogy mit es hogyan irsz, semmi igenyesseg nincs benne, mai erösen utal a szemelyisegedre.
Nem magamat jellemeztem, ugyanis van baratnöm, poontosabban menyasszonyom, aki idösebb Tölem es boldogan egeszitette ki a listat, amit Neked irtam.
Tehat ez nem csak az En velemenyem, hanem egy 28 eves erett Nö velemenye is.
Szerintem inkabb vond le a kellö konzekvenciakat es valtoztass magadon olyan iranyba, hogy belöled is a kedvesseg, intelligencia kelljen a Nönek, mint egy 26 evesböl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!