Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az miért van h egy nyomorék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van h egy nyomorék fiú egy tök szép lánnyal van együtt? Többilenn:/

Figyelt kérdés
a fiú egy nyomorék méghozzá 26 éves, a lány gyönyörű és ő meg 16. ha egyszerűen nyomorék akkor h jöhet össze az ilyen? gondolom a fiú nem ment oda mert hát hogynézki a gyerek, de lány meg odament a fiúhoz?-.- helpme:)
2011. márc. 30. 22:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Hülye gyerek hülye kérdése. Am én se nézek ki jól és nagyon tuti volt az előző barátnőm. Lehet nem is lesz még egyszer ilyen.......:(
2011. márc. 30. 23:06
 12/35 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig nagyon felszínes vagy. Bár az, hogy a csaj 16... hát.. szerintem tuti ott fogja hagyni ezt a srácot! Gondolom most van ilyen hóbortja, hogy jajj legyek a szegény nyomi pasival. Bocsánat, hogy így írok, de egy kis csitrit nem tudok így komolyan venni. Furcsa ez. Ha idősebb lenne, 19-20 körül, akkor azt mondanám, hogy biztos szerelem, most csak annyit, hogy lehet h ilyen 16 évesen jótékonykodok meg különleges nyomi pasim van életérzése van a kiscsajnak. Erről ennyit. Semmi bajom a sérültekkel egyébként, és nagyon szépnek tartom az ilyen történeteket, ha nem egy kislány szerepel benne. :)
2011. márc. 31. 04:10
 13/35 anonim ***** válasza:

Annyira de annyira imádom, hogy mostanában mindenki a külsőségekre megy..

Neki tetszik és meg is van fejtve a nagy talány. -.-

2011. márc. 31. 05:43
 14/35 anonim ***** válasza:
Chokito..
2011. márc. 31. 09:44
 15/35 anonim ***** válasza:

16 évesen lehet azzal menőzik, hogy a 26 éves pasija viszi kocsival, vesz neki ezt-azt, van lakása, blablabla.

Úgyse marad vele örökre, befejezi a középsulit, akkor a pasija már majdnem 30 éves lesz, tuti otthagyja.

Persze az is lehet, hogy a pasi valami hiperszuperjófej, kedves, imádja a csajt és neki ez jön be, nem pedig a feje.

De az is lehet, hogy a csajnak épp a "nyomorék" fejű csávók jönnek be. Végül is nekem is tetszett már olyan aki barátnőm szerint csúnya volt, én pedig barátnőm pasiját tartom kissé nyominak. Neki tetszik, ez a lényeg.

2011. márc. 31. 09:58
 16/35 anonim ***** válasza:

1. Kb 18 eves vagy, max robogod lehet, ami nem motor.

2. Ha penzzel sem tudsz csajozni, akkor Neked bizony muffod van, nem is akarmilyen, hanem kurv@nagy!

3. Ilyen mentalitassal Nöt ne akarj, max kislanyokat.

4. Az önelegültsegedböl fakadoan keptelen vagy megerteni, hogy azert mert Neked valaki tetszik, nem törvenyszerü, hogy neki is tetszel. Ha ez ilyen egyszerü lenne, akkor nem lennenek egyedülallo emberek.

5. Pont az ilyen csira gyerekekböl mint Te lesznek azok, akik osztjak az eszt a csajozasrol, holott a kezükön kivül massal nem volt intim kapcsolatuk.

2011. márc. 31. 16:52
 17/35 anonim ***** válasza:
Talán azért mert a helyes fiúk mindig átbasszák a normális lányokat és ő lehet nemteszi
2011. márc. 31. 18:46
 18/35 A kérdező kommentje:
sreác, ez a felsorolós, 18 vagyok igen, van kocsim, van motorom, igaz az jogsi minden nélkül de cross motorra nem is kell jogsi-.- és az 450-es honda^^ nah m1 tetudod h nem voltam nővel, nem aztkértem h magadat jellemezd... kösz hello
2011. márc. 31. 20:44
 19/35 anonim ***** válasza:

ma 16:52 vagyok.

Vagyis anyad meg apad vett Neked autot, meg motort... csak hogy tisztaban legyünk a dolgokkal.

Nezd meg, hogy mit es hogyan irsz, semmi igenyesseg nincs benne, mai erösen utal a szemelyisegedre.

Nem magamat jellemeztem, ugyanis van baratnöm, poontosabban menyasszonyom, aki idösebb Tölem es boldogan egeszitette ki a listat, amit Neked irtam.

Tehat ez nem csak az En velemenyem, hanem egy 28 eves erett Nö velemenye is.

Szerintem inkabb vond le a kellö konzekvenciakat es valtoztass magadon olyan iranyba, hogy belöled is a kedvesseg, intelligencia kelljen a Nönek, mint egy 26 evesböl.

2011. márc. 31. 20:51
 20/35 A kérdező kommentje:
ÚRAM!^^ elnézést kérek! de mivan akkor ha anyám apám vette nekem? legalább van miből adni a gyerekemnek. nem szűkölködünk de nemtudom ezt kit zavar... nah m1 meg szerintem te se utasítanál vissza egy saját lakást avgy házat h a mennyaszonnyoddal legyél egy házban nem? vagy inkább élnétek külön? vagy mi? nekem kocsira volt szükségem, neked házra így van rendjén. majd ha lesz normális munkahelyem mert éppen tanulok még nem pedig anyámékból élek, akkor majd ha ők is öregebbek lesznek többszörösen visszakapják azt a szeretetet, pénzt,törödést amit adtak!!
2011. márc. 31. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!