Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan közeleggyek hozzá? Hogyan szólítsam meg? Milyen nézést vágjak be? Bejövök neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nekem nagyon tetszik. állandóan szemezgetünk. mindig mosolyog, és már köszöngetünk is egymásnak. néha még viccelődik is velem, de én nem tudok mit hozzászólni. nem egy városban lakunk, de minden nap találkozunk gyorsúszás edzésen. az öltözőben mindig nézi a testemet és amikor rá nézek, elkezd mosolyogni. Már megfogta a fenekemet a vízben, de nem tudom hogy akaratból volt-e vagy sem. amikor néz, úgy néz a szemembe, hogy "mintha" kaccsintana. nem tudom hogy valójában kaccsint, vagy csak úgy néz. a tesója is jár edzésekre, és folyton néz ő is, de nem úgy néz, mintha tetszenék neki. de Ő pedig nagyon is úgy néz rám. a barátaim szerint nagyon is bejövök neki, de még nem mutatkozott be nekem. lehet hogy fél? én sem merek odamenni hozzá, mert félek az elutasítástól. mindig mellém ül. nem tudom hogy szimpatizál, vagy már tetszek neki, vagy nem érez irántam semmit. légyszi irjatok nagyon fontos.. 14L2011. márc. 30. 19:25
1/4 anonim válasza:
Szerelmes levelet ne írj neki,mert lehet falnak szalad az írás tudásodtól.
3/4 A kérdező kommentje:
plss kíméljetek a hülye megjedzésektől!!!
2011. márc. 30. 19:55
4/4 anonim válasza:
Rendben, megkímélünk, maradj bunkó, ha neked az jó...
Kaccsintana...
közeleggyek...
rá nézek...
kaccsint...
Egy nyelvtankönyvvel kéne "szimpatizálnod", kis hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!