Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton udvarol akkor most tetszek neki?
folyton azt mondja nekem h drágám meg h kell neki a telefonszámom meg ilyesmi, az azt jelenti h bejövök neki? csak mert szerintem nem vok szép, és nm tom elhiinni h tetszek neki mert hozzám túl helyes xd
17/L
Nekem eddig az összes barátnőm azt mondta magáról, hogy csúnya. Nekem mégis tetszett mindegyik. Telefon számot meg minden szimpi csajtól elkérek. A becézgetés már komolyabb :P
biztos bejössz neki :)
16/F
Én le szivemeztem barátnőmet -.-
Már a legelején, és csak neki mondtam. Durva 1évet együtt voltunk, és nem én miattam szakítottunk.
a 16éves voltam.
Mi az hogy nem miattad szakítottatok,akkor kit hagyott ott a szomszédot?Ki volt neki kevés a Béla bá'?
Látod kérdező,óvakodj a könnyelműen drágámozó,szívemező ficsúroktól,mert jó vége nem lesz.
Szia! Egy Társkereső cégnek vagyok az alkalmazottja. Tapasztalataink szerint az ilyen ki akar használni.
üdv, tanácsadó
köszi mindenkinek a választ!
kedves Tanácsadó! nem hinném hogy komolyat akarna tőlem mert van barátnője.. azért nem értem h miért mondja
Hát mondtok amit akartok, de én nagyon hűséges tipus vagyok és mégis leszivemeztem... ennyit a nagy agyatokról.
Am meg ha van barátnője, akkor el van ásva. Utálom az olyanokat akik kapcsolatba vannak és másokat meg így becézgetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!