Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm miatt. Cafatul érzem magam, ezt lehet enyhíteni?
1 éve voltunk együtt és bő 3 napja furcsán kezdett el viselkedni a barátom.. próbáltam vele beszélni és végül kinyögte hogy legyen vége, erre jött dicsekedni a barátnőm hogy neki csapja a szelet..
miféle barátnő az ilyen?
gusztustalan...
a lánnyal meg is szakítom a kapcsolatot de szeretném a fiúval átbeszélni mert csak így hogy akkor szakítok csá módón én nem tudok továbblépni főleg nem ennyi idő után..
mivel enyhítsem fájdalmam?:\
tudom.. az idő majd segít de ... nagyon fáj.
köszönöm .
van pár barát aki hétvégén kimozdít majd:)
próbálok pozitívan gondolkodni, tényleg köszönöm a tanácsokat:)
Az előttem szólók már mindent elmondtak... tényleg gusztustalan egy helyzet! De hidd el van egy igen nagy pozitívuma: TE jössz ki az egészből a legjobban!
Szakítsd meg mindkettővel a kapcsolatot, távozz emelt fővel, légy büszke és határozott. Nem szabad, hogy lássák, mennyire megbántottak!
Sajnos egy év hosszú idő, biztos sok emléked fűződik a sráchoz, úgyhogy nem lesz könnyű a felejtés. Adj azért magadnak egy kis időt, gyászidőszakot, amikor még megengedett a "nyavalygás" és sírás, ne várd el magadtól, hogy holnapra jobban legyél, de a gyász letelte után csak a vidám és pozitív gondolkodás jöhet szóba!
Tényleg menj el a barátokkal ide-oda, sportolj valamit, találj új hobbit, barátkozz új emberekkel. Tudatosan tereld el a gondolataidat, ha eszedbe jutna az aki így elbánt veled.
A csajjal sem kell sokat foglalkozni, mindenki tudja, hogy milyen...tökéletesen megérdemlik egymást! szerencséd van, hogy megszabadultál tőlük! :)
Fel a fejjel! Szorítok, hogy minél előbb jobban legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!