Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hónaposak leszünk mindjárt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónaposak leszünk mindjárt. Mit vehetnék max 2000 ft ig?

Figyelt kérdés

Nem akarok haszontalan, ostoba dolgot venni.

Virágokat nem szereti, csoki sztem snassz dolog, plüssállatokat azt szereti, van is neki csomó. Ezenkivül nagyon szereti a zenét, szinte mindenfélét, és tud is játszani hegedűn, meg csellón.

Vagy legyen az, hogy veszek mittom én ilyen vicces felíratú bögrét, vagy, vmi kis mókás ajándéktárgyat?

AZ az igazság egyébként, hogy annyira komoly dolgot nem akarok a csajtól, kb nyár elejéig tervezem, hogy együtt leszek vele.

esetleg vigyem el valahova?

18/F

17/L

2011. márc. 30. 09:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, nem kell káromkodnod, csupán cinikus voltam. Ha neked ennyit jelentenek az érzések, hogy te belövöd a szakítás időpontját, akkor igazán viselhetnéd a kritikát is.
2011. márc. 30. 10:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is így tervezek a pasimmal, múltkor 1800 Ft-ért vettem neki egy tök jó izompólót leárazva. Esteleg valami fölsőt vehetnél Te is, vagy egy napszemüveget!
2011. márc. 30. 10:49
 13/17 anonim ***** válasza:
És ha azért nem tudnak együtt lenni mert valamelyikük elköltözik? Új iskola stb.
2011. márc. 30. 10:50
 14/17 anonim ***** válasza:
A kis számító.Legalább akkor ne édesgesd magadhoz,szart se vegyél neki.
2011. márc. 30. 10:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy CD (vagy DVD-t)üreset amire felraksz egy fotoalbumot ami rólatok szól. Alá zene és szép verssorok. Az a legszebb ajándék amibe belefektetsz energiát.
2011. márc. 30. 11:44
 16/17 anonim válasza:
max 2000ért nem hiszem, hogy tudna napszemcsit venni... max ha épp a happy mealhez azt adnak
2011. márc. 30. 11:48
 17/17 A kérdező kommentje:

köszi a jő 5leteket.

az meg hogy miért vállnak külön útjaink nyárra csak mi kettőnkre tartozik.

2011. márc. 31. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!