Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ki a volt párom egy közösségi oldal üzenőfalára a Tancsapda-Örökké tart cím számát?
Írtam neki sms-t,amikor otthon voltam,de nem tudta h az én számom,aztán megírtam neki ki vagyok...azóta nem írtam,és ő se,csak tegnap néztük össze,és ezt este tette ki!Azt hiszem még midig szeretem,és nem tudom,hogy ő hogy érez.Nekem van párom,de az ex felé nem merek lépni!Nem vitázva váltunk el,utána is beszéltünk,csak,azóta nem keres(mert ő szokott)amióta a fülébe jutott,hogy eljegyzésünk volt!Anno testiség nem volt köztünk,emiatt nem vonzódhatok hozzá.
És ne támadjatok,hogy akkor éljek boldogan,mert szeretem a páromat,de őt is,és ez szerintem is rossz,csak nem tudom kezelni!
Első sorba szerintem völegényeddel esküvőbe semmi képp se menj bele...Amig el nem döntöd mien érzések vannak benned ne lépj túl előre.
Vedd fel az exeddel a kapcsolatot,menj el vele 1 nap sétálni v valami,és meglátod hogy érzed majd magad...Szerintem 1 nap is elég hogy eldöntsed meiket szereted jobban,és ha az exeddel jobban érzes magad,akk bármennyire is nehéz bontsátok fel az eljegyzést majd szakisatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!