Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te írnál az üzenőfalára?
Figyelt kérdés
Korom okán (24) írok inkább ide, ki is nevethettek a kérdésért. A páromnak névnapja van, és noha rengeteg az ismerőse a FB-on, senki nem kívánt neki boldog névnapot az üzenőfalán. (Mi már ünnepeltünk.)
Írjak neki oda azért? Azt hittem, tele lesz jókívánságokkal az üzenőfala, és egy sincs :-(.
2011. nov. 5. 20:56
3/10 anonim válasza:
Szeegényke! :) Írjál neki! De valami nagyon szépet, hadd örüljön! :)
4/10 anonim válasza:
Írjál neki ha ez ennyire fontos számára, biztos jól esik majd neki hogy így gondolsz rá :) A face-en meg amúgy csak szülinapra szoktak inkább azt kívánni mert arra emlékeztet minket a FB. Akik nem barátok annyira, mint amennyire mondják, azok nem kívánnak se ott se máshol, nem vagyok oda a face-ért de ez legalább egy jó szűrést biztosít hogy ki gondol rám amúgy is :)
5/10 anonim válasza:
Nem, en nem irnak. Tokmindegy hany ismerose van a FB- on, az nem jelenti azt, hogy a valo eletben is annyi van.
6/10 warcraft válasza:
irjál csak, hátha jókedvet okozol ezzel neki :)
7/10 anonim válasza:
Van, akinek 1000 "barátja" is van, de ha szüksége volna valakire, akkor nem léteznek.
Van, aki így köszönt: minden Kunigunda nevű ismerősömnek boldog névnapot kívánok.
Más meg így köszön: Mindenkinek köszönöm, aki rám gondolt.
Ezek nem érnek semmit. Vagy van barátom, és akkor veszem a fáradságot, és megtisztelem, vagy nem érnek semmit.
Én nem írnék egyébként, hisz az igazi a személyes köszöntés, mi szükség az üzenőre, de ha bántja a helyzet, akkor írj!
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tuom, bántja-e. Szerintem igen. Remélem, nem tart túlzottan rajongónak, ha oda is írok. Mondjuk úgy lenne igazi, h nem ez az egy maradna rajta. (Azért személyesn biztos volt, aki köszöntötte.)
2011. nov. 5. 21:20
9/10 anonim válasza:
Hát akkor írj viccesen: személyesen már köszöntöttelek, de itt is meg akarom erősíteni jókívánságaimat...stb
10/10 anonim válasza:
nem b+ nem írnék, mer b@lfaszok vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!