Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható e egy kapcsolatban ha a barátod (nőd) feltöri az emailedet, vagy msn-ed és elolvassa a leveleidet? Ha igen ti milyen esetben fogadnátok el?
Nem elfogadható, de nálunk ilyen nem is fordulhatna elő. Mármint a feltörés. Ugyanis ismerjük egymás összes jelszavát. Ennek ellenére csak akkor lépünk be a másik postafiókjába, vagy akkor nézzük meg a telefonját, ha a másik megkér rá (pl. nincs otthon és helyette nézzünk meg, vagy küldjünk el valahova egy levelet). De ilyenkor sem olvassuk el a többi levelet, hacsak külön engedélyt nem kapunk rá a másiktól (az más kérdés, hogy a gyanús borítékokra persze, hogy rákérdezünk).
Azért ha a kapcsolatunk elején, mikor még nem bíztunk egymásban ennyire, illetéktelenül olvasgatta volna a párom a leveleimet, biztos én is berágtam volna.
off topic: 00:22 Köszönöm, hogy lehülyéztél! Egész pontosan miért is vagyok az?! Mert elolvasom a barátom SMS-eit, mint 10ből 6 lány? Privátban leírhatod.
Egyébként a jelszó feltörést már én is durvának tartom!
No meg, nem is tudom, hogy kell.
Én nem kódolom le, mert általában nálam van és nem tartok rajta kompromittáló üzeneteket. Ez olyan fokú bunkóság, ha rájönnék, azonnal dobnám ki. Ez nem fogható a bizalmatlanságra vagy a kíváncsiságra. Aki hűtlen simán kitörli ezeket az üzeneteket. Aki pedig ezen bukik le na az megérdemli.
26F
Tehát szerintetek nincs olyan indok amiért ez megbocsájtható lenne?:))
Köszönöm az eddigi válaszokat is:)) De érdekelne még ez a része is:))
Tudom már! Ha feltöröm, és találok olyasmit, amiből kiderül, hogy megcsal, átver, hazudik, tudom is én, valami ami megbocsájthatatlan részemről, akkor az a minimum, hogy nem még neki áll feljebb, amiért feltörtem, hanem lapul, mert megcsalt, átvert, hazudott, akármi...
Mármint elméletben. Gyakorlatban nem teszek ilyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!