Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigizik. Hihetetlenül zavar. Mit tegyek?
21:59
Tudod, vannak olyan emberek, akik valami ok folytán tényleg nagyon utálják a cigit és ezt sajnos a legtöbb ember nem is hiszi el.. én sem tudom pontosan, hogy miért, de nagyon zavar... csak ugye sokan nem érthetik, így nem is értik meg az ilyen embereket, mint engem és a többi hasonló embert. :/
Sok szerencsétlen lelki sérült ember, aki ha depressziós, akkor egyből a cigihez nyúl!
undorító és szánalmas
Lehet hogy gonosz vagyok, de az aki cigizik, megérdemli azt, hogy legyen valami kisebb baja, amiből tanulhat és ha ebből sem tanul, folytatja a cigizést, akkor legyen valami maradandó és komoly baja.
Én nem értem meg a kérdezőt. Nem cigizek, utálom a cigit, szüleim dohányoznak, és meg is őrülök tőle, ha pl kocsiban is rágyújtanak, akkor inkább ha tehetem, nem is megyek. De ha már voltam olyan hülye, és összejöttem egy dohányos sráccal, utána nem akarom azt h szokjon le. Ha amúgy is fontolgatta, szívesen segítek neki, de meg is értem, ha ragaszkodik hozzá, ne az legyen, h az a szemét dög vagyok a számára, aki miatt nem csinálhatja, amit élvez... Ez nekik már fontos lett... Én is csak akkor tudtam leszokni a wowozásról, amikor elképesztően nagyot csalódtam a klánomban... Senki másért nem tettem volna meg, arra a napi 1-2 órára szükségem volt. Lehetőség szerint úgy is kerestem pasit, aki ezt megérti, esetleg ő is játszik. A cigi is egy függőség, nem egészséges, én is utálom, de nincs közöm a másikhoz ilyen téren. Annyit várok el, hha lehet, ne akkor, ha ott vagyok.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!