Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a szerelmemet?
de be beszélde magadnak, miért?
Mert nem tudod mi az a szerelem, azt hiszed soha nem fog elmulni, pedig de, nincs olyan hogy örökké tart, mert mi is az a szerelem?
Egy drog, amit a szervezet termel, a hormonnal kapcsolatos, én se tudok róla sokat, minden esetre előőbb utóbb kifogy belőle az agyad, és amig nincs benned nem befojásolya a gondolkodásod, ergó nem vagy szerelmes, a legközelebbi hullám pedig nagy valószinűséggel valaki másba fog zudulni, szal ne félj, lépj tovább, képzeld el hogy ez nem nagy valami, csak drog amit az agyad feldolgoz, a te akaraterőd pedig legyőz...
21:58 as vagyok, hidd el, hogy csak bebeszéled magadnak, mégpedig tudatalatt. és azért, kis szivem, mert azt hiszed, hogy nem fogsz mást találni, és ő vissza fog jönni hozzád. vedd le a rózsaszin szemüveget, és láss, ne csak nézz! ezernyi pasi futkos, keress egy olyant, aki nem csak egy órán át törödik veled!
bocs, öszinte voltam.
Ha te ilyen kitartóan, hűségesen szereted őt, aki nem igazán tett érted semmit, akkor csakis gratulálni tudok neked. Sztem próbáld elfelejteni, úgysem érdemel meg téged.
Jha egy tanács: Óvatosan bánj a lányokkal, mert ha egy ilyen lányt nehezen felejtesz el akivel egy óráig jártál, akkor mi lesz ha egy pár éves kapcsolat érne véget?
Fel a fejjel, hűséges vagy, és ez egy kapcsolatban sokat számít, bizti kapsz másvalakit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!