Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/lányok! Nálatok meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok! Nálatok meddig tartott egy kapcsolatban a "lila köd"?

Figyelt kérdés
Tudjátok az a kezdetni euforikus állapot, amikor halál szerelmes vagy, az agyadat lila köd borítja, lebegsz 10 centivel a föld fölött, és meg vagy róla győződve, hogy a te párod csakis egy isten lehet :)) Jó, lehet, hogy kicsit eltúloztam, de értitek mire gondolok. Az érdekel, hogy általában nálatok ez mennyi ideig tart? Pár hónap? Fél év? 1 év?
2011. márc. 29. 07:52
 1/9 anonim ***** válasza:

8 éve vagyunk együtt a párommal, és mindkettőnknél úgy 2 évig tartott a lila köd. Most is imádjuk egymást, de már nem azzal az őrült, lángoló szerelemmel, mint régen. Most már egy másfajta, sokkal mélyebb, odaadóbb szeretetet érzünk a másik iránt. Tulajdonképpen sokkal jobban szeretjük egymást, mint régen, csak kicsit másképp.

25/L

2011. márc. 29. 08:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez az euforikus nálam olyan fél év,de még mindig szeretem a párom, csak már látom a hibáit illetve nem mosolygok egyfolytában.
2011. márc. 29. 08:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Most vagyunk együtt majdnem másfél éve, nemrég kezdett elmúlni. De így sem rossz. Sőt most merek kezdeni komolyabban elgondolkodni dolgokon. Eddig nem lett volna értelme, mert nem lát ennyire tisztán az ember.
2011. márc. 29. 09:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Az nem rózsaszin köd?
2011. márc. 29. 09:40
 5/9 anonim ***** válasza:
rózsaszín,lila egyre megy:)még sosem éreztem ilyet,lehet h nem is fogok:)
2011. márc. 29. 10:48
 6/9 anonim ***** válasza:
sajnos tovabb, mint Neki.
2011. márc. 29. 17:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Immár 5 és fél éve tart :) Persze voltak hullámvölgyek, de ezek is kellenek ahhoz, hogy amikor minden rendben van, tudjunk rajongani a másikért. Én még mindig szerelmes vagyok belé.

21/L

2011. márc. 31. 09:50
 8/9 asdface ***** válasza:
mi még csak fél éve vagyunk együtt de a legnagyobb áldozatot is a játszi könnyedséggel megtenném érte
2011. márc. 31. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Két és fél éve. Ennyi ideje vagyunk együtt, mindezt azért gondolom így, mert a mai napig, amikor vele vagyok, akkor a problémáim nem bosszantanak, nem rontják el a napom, csupán a megoldást keresem neki. Gyakorlatilag elfeledteti velem probléma problémabeli mivoltát.

Egy ideig féltem, hogy nem leszek képes őt így és ilyen intenzíven szeretni, most viszont már nem aggódom emiatt. Ő az egyetlen biztos pont az életemben.

Szeretem, szerelmes voltam, vagyok, leszek belé.

2011. márc. 31. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!