Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Nálatok meddig tartott egy kapcsolatban a "lila köd"?
8 éve vagyunk együtt a párommal, és mindkettőnknél úgy 2 évig tartott a lila köd. Most is imádjuk egymást, de már nem azzal az őrült, lángoló szerelemmel, mint régen. Most már egy másfajta, sokkal mélyebb, odaadóbb szeretetet érzünk a másik iránt. Tulajdonképpen sokkal jobban szeretjük egymást, mint régen, csak kicsit másképp.
25/L
Immár 5 és fél éve tart :) Persze voltak hullámvölgyek, de ezek is kellenek ahhoz, hogy amikor minden rendben van, tudjunk rajongani a másikért. Én még mindig szerelmes vagyok belé.
21/L
Két és fél éve. Ennyi ideje vagyunk együtt, mindezt azért gondolom így, mert a mai napig, amikor vele vagyok, akkor a problémáim nem bosszantanak, nem rontják el a napom, csupán a megoldást keresem neki. Gyakorlatilag elfeledteti velem probléma problémabeli mivoltát.
Egy ideig féltem, hogy nem leszek képes őt így és ilyen intenzíven szeretni, most viszont már nem aggódom emiatt. Ő az egyetlen biztos pont az életemben.
Szeretem, szerelmes voltam, vagyok, leszek belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!