Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől változott meg az illata?
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:04
Én is pont ezt akartam írni.
A válasz írója 83%-ban hasznos
válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma
22:07
Szuper, hogy egyre gondolunk ;)
Nem lehet hogy mosópor illetve öblítőillatot éreztél rajta, és most másikra váltott? Nekem volt bnőm megmondta, hogy ha csajozni akarok, akkor használjam egy általam régebben használt mosószert,mert annak imádta a illatát.
26 ff
" Szeretem a bőröd illatát..."
Nem vagy már szerelmes csak magadnak sem vallod be.
Ha kevesebbet eszik, gondolom megváltozott az anyagcseréje. Aki fogyózik, annak például acetonos lesz a lehelete, lehet itt is ez a helyzet, csak a testszaggal.
Esetleg másik csajra kattant rá és annak az ízléséhez igazította testszagát. Afféle szagkaméleon lehet a srác. :)
Az én páromnak is volt az első időkben egy saját illata, ami nagyon vonzott, mostanában már nem olyan. Vagy csak én érzem másnak, de ezt is szeretem. Lehet, hogy megszoktad a párodét és nem olyannak tűnik, mint régebben. Egyébként a ruhák illatától is függhet.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!