Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illene tennie egy lánynak első alkalommal, mikor a barátja szüleivel találkozik?
Figyelt kérdés
A barátom 21, én 17. Ő már ismeri az én szüleimet, tök udvarias volt velük. De egy lánynak hogy kellene viselkednie a másik szüleivel? Mit illik ilyenkor?2009. febr. 25. 17:56
1/7 anonim válasza:
Szerintem legyél udvarias, elmesélheted hogy milyen kedves veled a barátod stb, én nem bocsátkoznék részletekbe, csak udvariasan. Sok sikert!
2/7 anonim válasza:
legelősször is menj oda,mutatkozz be,puszit is adhatsz:D és utánna jöhet a beszélgetés...:) jól elvagytok a barátoddal,meg ilyesmik a többi jön magától.:)
3/7 anonim válasza:
Olvastam olyasmit is h esetleg a lány vihet sajátkészítésű sütit
4/7 anonim válasza:
az attól is függ milyenek a szülők!Beszélgessetek,vigyorogjatok,ha van közös téma szólj hozzá nehogy azt mondják milyen nyápic vagy.Anyucinak vigyél valami csokit apucinak egy üveg piát persze ha szeretik.
5/7 anonim válasza:
Hasonloan udvarias és kedves lehetsz. Ha késobb sem fogtok surun találkozni, maradhat ís így, ha pedig igen, akkor kialakulhat egy jobb, baráti viszony.
En vittem annak idején egy bonbont meg egy uveg bort is...Aztán anyosom kisajátított magának, és rogton kiderult, hogy nem tudok fozni (azota megtanultam:)
6/7 anonim válasza:
Én az anyukájának:bonbont,apukájának:bort vittem.
Légy udvarias,mosolyogj.Álltalában a szülők kezdik a beszélgetést,stb..A többi minden megy magátÓl.
7/7 anonim válasza:
Berúgod az ajtót, egy laza "csá" val köszönsz, megeszed anyu elől a bonbont, sütit, apu elől megiszod a piát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!