Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek első alkalommal?
Távkapcsolatról van szó.Nagyon-nagyon ritkán tudunk találkozni.De szeretjük egymást.Végre eljött az az alkalom is,hogy tudunk találkozni( nagyon hosszű idő után),és első alkalommal lefeküdjek vele?Sajnos,nem lehet megoldani,hogy nem most,majd egy hét múlva.Pár év múlva tudunk csak összeköltözni.Minden nap beszéltünk eddig,msn+cam.
Mondtam neki,hogy ez túl korai lenne,megértő volt,azt mondta,hogy semmi baj,akkor majd máskor...De mégis,olyan jó lenne vele:)
Ti mit gondoltok erről?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is,még a negatívakat is;)
Hát érdekes egy helyzet. Először találkoztok élőben, időbe telik az is míg megszokjátok egymást, nemhogy még szex :O...nekem ez nem könnyű, de mindenki más.:)
De hány évesek vagytok? Mennyi időre találkoztok? Ezeket se ártana tudni.
19 éves vagyok egyetemista az iskola Magyarországhoz köt,ő 24 éves,külföldön dolgozik.Egész hétvégén együtt lennénk most,(péntekszombat-vasárnap) de tavasszal mennék ki hozzá:)
Fél éve ha megtudtok oldani(suli-munka mellett) minden este kameráztunk,és sokat beszélgettünk.A második férfi lenne az életemben,és iszonyatosan kívánom,már.Soha nem éreztem még ilyet.
:)Köszönöm a választ!
Bárhogy alakul,nem fogom magam,k***nak tartani!Fél év után..szeretem,és kívánom is.
Hát ez a kérdés már alapból nem jól van megfogalmazva.. az h lehet h "Nagyon-nagyon ritkán tudunk találkozni" és "Végre eljött az az alkalom is,hogy tudunk találkozni( nagyon hosszú idő után)" Ha nagyon ritkán tudtok találkozni akkor már találkoztatok...
Am ha nagyon kívánod és tudod h nem használ ki akkor igen,de szerintem am is le fogsz vele feküdni szal no para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!