Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van nehezebb élete egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van nehezebb élete egy nőnek? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Néha egyszerűen idegesít a barátom,a poénjai,a hozzáállása a dolgokhoz.Nem szereti a társaságot,nem érdekli kb semmi: film,könyv,hobbi, vagy úgy egyáltalán a többi ember...Sokszor érezem úgy,hogy lelkileg nem is kellek neki,csak az ágyban,meg hogy meghallgassam a bajait ami közte és családja között van.Jóval nehezebb a sulim,nem büfé szakra járok és képtelen megérteni ha nem tudunk talizni 7végén(lévén h 40 kmre lakunk egymástól,120 km van a suiaink közt)mert egyfolytában zhkat írok,referálásaim és beadandóim vannak,neki kb semmi számonkérés évközben,4 hét alatt letudja 5 vizsivel a vizsgaidőszakot.Mikor kivagyok a stresszhelyzetben az elvárások miatt csak anniyt mond,miért oda mentem tanulni.Mit teyszerűen tegyek?Egyszerűen idegesít.Néha úgy érzem jó lenne szinglinek és akkor nem az lenne,h nekem nőnek 2x annyi dolognak kell megfelelnem...Más is így van egy 2 éves kapcsolattal 21 évesen?
2009. febr. 25. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
ha nem érzed jól magad akkor miért vagy még mindig vele????Erre akarsz emlékezni a fősulis éveidből????szerintem lapátra és éld az életed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. febr. 25. 18:30
 2/2 anonim ***** válasza:
itt nem a nemek között van különbség. te tanulsz, neki lazább élete van, és szerintem önző módon viselkedik. én 1 éve szingli vagyok de a sok negatívum mellett legalább van időm magamra, a hobbijaimra, tanulásra, barátokra stb.
2009. febr. 26. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!