Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik h a fiúk sajnálatból udvarolnak 1 lánynak mert csúnya?
Figyelt kérdés
(meg volt) egy fiú aki folyton azt mondta h bejövök neki msn-en meg a valóságban is folyton mosolygott amikor meglátott meg kedvesen odajött beszélgetni, és én nem gondolom magam szépnek, lehet h ő is csúnyának hisz és csak azért mondd ilyeneket h ne érezzem magam olyan szarul v sajnál? eddig 3an csinálták ezt h kedvesek voltak velem... 15\L2011. márc. 28. 14:54
11/14 anonim válasza:
Legyen több önbizalmad kislány! Ha valaki, valakik udvarolgatnak neked, akkor azoknak tetszel.
12/14 A kérdező kommentje:
7. válaszadóó. őrült vaagy:D "szerzet" :D
köszi mindenkinek,de tényleg :)
2011. márc. 28. 15:12
13/14 anonim válasza:
Lehet, de nem valoszinü. De még akkor is, ha csunya vagy, hidd el, nem azért keresi a társaságodat, hanem azért mert vonzod valamivel. Volt egy barátom kimondottan joképü( tiszta barátság csak!), aki egy olyan csunya lánnyal járt, amikor megláttam a csajt csaknem dobtam egy hátast. Kérdésre, hogy miért öt választotta, csak annyit mondott, akármilyen is, ha csak ránézek már áll a cerka. Nekem csak ö kell.(3Éve együttvannak.)
14/14 A kérdező kommentje:
uhh és hány évesek?
2011. márc. 28. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!