Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ugyanaz tetszik nekem mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ugyanaz tetszik nekem mint a havernak akkor mi lenne tőlem sportszerű? (kicsit sem egyszerű szitu)

Figyelt kérdés
Szóval van egy haverom aki már benne van a korban és ő nem tudja hogy nekem is ugyanaz a lány tetszik mint neki.Van egy cifraság a történetben:Nos ő sem vállalta fel érzéseit a lánynak tényleg csak finoman csapja a szelet.Ahhoz sincs bátorsága hogy 1az 1ben elhívja valahova(jó eddig nekem se volt),most is csak amolyan bandás programot talált ki-kirándulást.És itt jön a poén hogy engem is elhívott amolyan "töltelékembernek" hogy ne legyenek feltűnően édes kettesben ami a lányt megijesztené de mégis együtt.Szóval eszközként használ engem a riválisom.Most akkor?Elmenjek max máskor másik fronton akcióba lendüljek én is?Elmenjek és nem kerülvén a forró kását jelezzem hogy vetélkednék?El se menjek,csak reméljem hogy nem ér révbe?
2011. márc. 27. 22:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Figy ha normális a haverod, akkor megértheti, hogy egy pasinak a nő az elsődleges, nem a haverja, ha nem érti meg akkor képtelen elfogadni azt, hogy esetléeg jobb lehetsz nála a nőnél.

Ne foglalkozz ebben az esetben a haverral, mert úgyis a nő dönti el.

Próbálkozz, legrosszabb esetben nem sikerül, na és akkor mi van az autópályán sem te vagy a leggyorsabb bármikor leelőzhet valaki más. De talán nem is az a célod, hogy gyoprs legyél.

2011. márc. 28. 08:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, egy illetékes válaszolt, megírta, hogy a húszas csajok bírják a harmincas férfiakat, ezért már nincs is mit írni. Sok olyan házasságot láttam már, ahol 20-as nőt vett el 30-as. Látszik, hogy 24 éves fejjel gyerek vagy még és naiv. Pláne nem egy önbizalom túltengéstől szenvedő típus a haverod, ellentétben veled, talán ez is inkább neki jó pont, ha olyan "normális" fajta a csaj. Pontozz le, de talán már inkább neki drukkolnék...
2011. márc. 28. 17:28
 13/15 A kérdező kommentje:

Ez valami új mártírszokás a Gyk-n hogy"pontozz le,de...így meg úgy hiszem"????

A lányok úgy ánblokk nehezen kiismerhetőek de annyiban mégis előnyben vagyok hozzátok válaszolókhoz képest(még akkor is ha elvileg én várok tőletek okosságokat)hogy én ismerem a konkrét személyeket és jobban fel tudom mérni hogy akkor spec mi merre hány méter.

Í

2011. márc. 28. 20:32
 14/15 A kérdező kommentje:

....Írok itt nektek 30as pasiról.Ugye van egy 30as pasiról kialakult ideálképetek ami úgy nagyhirtelen beugrik eme szavakat olvasván és van egy 30as hús vér ember aki ugye az általam ismert haver.Nos túl tág ez a kifejezés hogy 30as pasi-ez még nagyon nem predesztinálja mellé a huszas lányt hiába gyakori ennyire annyira.

Ha azt írtam volna hogy ötven közeli akkor is némelyek leírtak volna engem hogy egy George Clooney féle fazonnak nem lehetek a riválisa de lehet hogy az az 50es meg inkább egy lestrapált karosszérialakatoshoz hasonlítana jobban

2011. márc. 28. 20:38
 15/15 anonim ***** válasza:

A "pontozz le,de..." szöveget mindenki tudatosan használja, próbálván ezzel előre is lelkiismeret furdalást ébreszteni a lepontozógépekben.

Persze, hogy Te ismered igazán a helyzetet és azt, hogy a haverod milyen. Éppen ezért felesleges itt tanácsot kérni, mert használhatót senki nem tud írni, néhány információmorzsából. Mindketten megéritek a pénzeteket, győzzön hát a jobbik.

A 30-ast meg ne nézd le, hamar elszáll az a 6 év meglátod.

2011. márc. 28. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!