Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ugyanaz tetszik nekem mint a havernak akkor mi lenne tőlem sportszerű? (kicsit sem egyszerű szitu)
Figy ha normális a haverod, akkor megértheti, hogy egy pasinak a nő az elsődleges, nem a haverja, ha nem érti meg akkor képtelen elfogadni azt, hogy esetléeg jobb lehetsz nála a nőnél.
Ne foglalkozz ebben az esetben a haverral, mert úgyis a nő dönti el.
Próbálkozz, legrosszabb esetben nem sikerül, na és akkor mi van az autópályán sem te vagy a leggyorsabb bármikor leelőzhet valaki más. De talán nem is az a célod, hogy gyoprs legyél.
Ez valami új mártírszokás a Gyk-n hogy"pontozz le,de...így meg úgy hiszem"????
A lányok úgy ánblokk nehezen kiismerhetőek de annyiban mégis előnyben vagyok hozzátok válaszolókhoz képest(még akkor is ha elvileg én várok tőletek okosságokat)hogy én ismerem a konkrét személyeket és jobban fel tudom mérni hogy akkor spec mi merre hány méter.
Í
....Írok itt nektek 30as pasiról.Ugye van egy 30as pasiról kialakult ideálképetek ami úgy nagyhirtelen beugrik eme szavakat olvasván és van egy 30as hús vér ember aki ugye az általam ismert haver.Nos túl tág ez a kifejezés hogy 30as pasi-ez még nagyon nem predesztinálja mellé a huszas lányt hiába gyakori ennyire annyira.
Ha azt írtam volna hogy ötven közeli akkor is némelyek leírtak volna engem hogy egy George Clooney féle fazonnak nem lehetek a riválisa de lehet hogy az az 50es meg inkább egy lestrapált karosszérialakatoshoz hasonlítana jobban
A "pontozz le,de..." szöveget mindenki tudatosan használja, próbálván ezzel előre is lelkiismeret furdalást ébreszteni a lepontozógépekben.
Persze, hogy Te ismered igazán a helyzetet és azt, hogy a haverod milyen. Éppen ezért felesleges itt tanácsot kérni, mert használhatót senki nem tud írni, néhány információmorzsából. Mindketten megéritek a pénzeteket, győzzön hát a jobbik.
A 30-ast meg ne nézd le, hamar elszáll az a 6 év meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!