Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vennétek barátnőtöknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vennétek barátnőtöknek évfordulóra?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel hamarosan 4 éve együtt leszünk és szeretném meglepni valami nagyon jó dologgal, hogy nagyon örüljön, szívesen meghallgatnék pár értelmes ötletet!Vacsi, peszgőzés stb. meglesz!:) Már sokmindent adtam ajándékba is neki, de valami különlegesebbet szeretnék, vagy épp nem különlegeset, csak örüljön nagyon, főként lányok véleményére vagyok kíváncsi!!Válaszokat előre is köszönöm!

F/24

2011. márc. 27. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi 3 evesek leszunk, en "egy" gyurut ereznek nagyon kulonlegesnek mar vegre.
2011. márc. 27. 21:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Hehe, elhiszem, nálunk erre jövőre kerül sor, báris én akkor fogom megkérni, ezt már eldöntöttem magamban rég.:)
2011. márc. 27. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt, hogy ot ev utan fogod? Mikor tudtad, hogy ot fogod megkerni? Tudna-e olyat tenni, ami miatt megse tenned? (veszekedesre gondolok, nem megcsalasra)

Bocsi, de olyan kivancsi lettem, nincsenek olyan fiu barataim, akiktol ezt megtudnam kerdezni, es mi lnayok maskepp gondolkodunk.

2011. márc. 27. 22:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor kérem meg mert, akörül fejez a fősulival, meg ami fontos hogy pont csütörtökre esik az a nap amikor összejöttünk és én akkor szeretném megkérni, de ezt ő is sejti, báris ha rám néz tudja mi jár a fejemben!:)
2011. márc. 27. 22:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Jah és nem szoktunk veszekedeni és ezt komolyan mondom és legfőképp sosem csalnám meg!!
2011. márc. 27. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!