Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal mit csináljak mi legyen így a kapcsolatunkkal? Többi lent.
húh ismerős sztori. vagyis hogy bunkóskodott, meg nem figyelt. mi midnig találkoztunk, és nekünk 1,5 év után jött ez elő. sokat veszekedtünk, és nem tudta h szakítani akar e. én meg besokalltam, és kikészültem teljesen, 2egész napot sírtam miatta, egy hét alatt fogytam 3kg-t, végül szakítottam vele, aztán 1hét után megjött az esze, mivel rájött, hogy még egy ilyen hülyét nem talál mint én, aki elviseli őt(persze jó értelemben) azóta ismét együtt vagyunk, nem bántam meg, és jobban szeret mint én őt:) majdnem. vagyis az a lényeg hogy szard le egy kicsit te is. utána meg ő fog cirkuszolni monjduk.. ne kersd egy-két napig, aztán kérd meg, hogy üljetek le normálisan beszélgetni,a kapcsolatotokról. hogy ki mit szeretne, meg stb. remélem megoldódnak a gondok, és észhez tér. :)
2OL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!