Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nős férfit szeretek. Párszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfit szeretek. Párszor randiztunk, még nem történt köztünk semmi, de nem sok választ el attól hogy a szeretője legyek. Nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt. Azt már tisztáztuk, hogy nem válna el - ezt nem is akarom. Van veszíteni valóm? 35 éves vagyok ,egyedül nevelem a kislányomat ,és nem vágyok "feleség"szerepre.
2011. márc. 27. 18:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
45%

Ha tényleg nincsenek hosszú távú terveid vele, akkor nem veszíthetsz. Ő veszíthet... Lehet hogy nem jó a házassága, de még működik valahogy. Ha te képbe kerülsz, előbb-utóbb kiderül a dolog, és lehet emiatt lesz vége.

Persze akkor is vége lehet a házasságának, ha te nem kerülsz képbe (pl. más nő miatt) 30F

UI: Tizenéveseknek: jó, most még így látjátok, szemétség félrelépni stb. Higgyétek el, elég rossz benne lenni egy pocsék házasságban... Ez nem ment fel semmi alól, de az emberek keresik a kiutat, amikor benne vannak másképp látják...

2011. márc. 28. 11:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Én nem értem, hogy ti ezt hogyan tudjátok elfogadni.
2011. márc. 28. 14:42
 13/22 A kérdező kommentje:

Mégegyszer világosabban leírom: nem akarom, hogy elváljon,és nem akarom,hogy hozzám költözzön. A sok erk6lcscs5sztől kérdezem: Ha nem velem, hát akkor majd mással fogja megcsalni a feleségét /ha valaki fére akar lépni, az meg is teszi/. Lehet, hogy az a másik, tényleg arra fog pályázni, hogy belerondítson a házasságába, és hogy el váljon a férfi. Akkor mi meg mi van? Nem jobb, ha velem kavar, tudván hogy én nem követelődzök, és pontosan tudom ,hogy szeretőként hol a helyem?

Ja, és mindenkinek nagyon köszönöm a választ. /senkit nem "piroskezezek" le!/

2011. márc. 28. 16:30
 14/22 anonim ***** válasza:

'...egyedül nevelem a kislányomat ,és nem vágyok "feleség"szerepre."

Akkor miért nem keresel olyas valakit, aki nem házas. Az nagyon szép és jó, hogy nem akarod tönkretenni a házasságát, de hosszú távon úgy is ez lesz a vége. És hogyan fogod ezt a helyzetet elmagyarázni a lányodnak? Mert ő neki is fel fog tűnni, hogy van egy férfi anyu közelében, akivel csak néha találkoznak. Azt meg nem tudhatod, hogy ha te nem vagy, akkor is megcsalná-e a feleségét. Ez csak önámítás, amivel magadat nyugtatod, pedig te is tudod, hogy nem jó ez így. Hosszú távon nem csak te, de mindenki veszíteni fog, nem is keveset. Miért kell tönkre b*szni egy családod? Miért nem lehet olyas valakit keresni, aki független? Ha pedig neked megfelelő a szerető szerep és, hogy játszod az alárendelt szerepét az a te dolgod, de másra is gondolnod kell ebben a helyzetben.

2011. márc. 29. 17:42
 15/22 A kérdező kommentje:
Kétszer voltam férjnél, hát ezért nem vágyom feleségszerepre. Nem vagyok feleségtipus. A férfival pedig soha nem a lakásomon találkoznék. Az előző kapcsolatom -szabad férfival- 5 évig tartott, mégsem lett összecuccolás a vége, mert én nem akartam. A családot pedig NEM akarom szétb...-ni.
2011. márc. 29. 18:08
 16/22 anonim ***** válasza:
már pedig ezzel, amit csinálsz pont hogy szétb*od
2011. márc. 29. 19:54
 17/22 anonim ***** válasza:

Veszteni való mindig van:) Esetedben talán az, hogy sose lesz teljesen tiéd az imádott férfi, de gondolom már van annyi élettapasztalatod, hogy el tudd dönteni, megfelel-e ez neked.

Az meg, hogy szétzilálod-e a férfi családját... Hát, inkább a férfi zilálja szét a saját családját, nem a szerető.

Persze, biztos vannak helyzetek, amikor nem tudnak a felek más megoldást.

Mindenesetre én nem mennék bele.:)

2011. márc. 29. 20:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szép dolog szeretőnek lenni gondolják nagyon sokan , hiszen mit kapsz tőle?:)) Szeretetet , kedvességet, és haza viszi a napi gondjait, meg a koszos zokniját is:) Eddig valóban szép a dolog hiszen semmi gondod vele:)) De és ami a szépséghibája a dolognak és bele szeretsz a pasiba , mert ez elkerülhetetlen egy idő után ugye:)) Egyedül felszel, egyedül kelsz, egyedül telnek az ünnepek, és nem tudsz vele sehová elmenni:) Azon tűnődsz és töprengsz vajon éppen hogy hancúrozik éppen otthon a feleségével, és rém pocsék ha vele megy el nyaralni te pedig várod, hogy legalább egy sms erejéig eszébe juss:)) Ezeken is érdemes elgondolkodnod:)) Biztosan ezt szeretnéd? Ennyit érdemelsz az élettől? Az erénncsőszöknek csak annyit abba a kapcsolatba amelyikbe bele fér egy harmadik , no ott már gond van és nem is kicsi:))
2011. márc. 29. 23:39
 19/22 anonim ***** válasza:

" abba a kapcsolatba amelyikbe bele fér egy harmadik , no ott már gond van és nem is kicsi"

Ez csak egy hülye ámítás amivel az ember megnyugtatja magát.De mindenki tudja, hogy ez nem teljesen így van.

2011. márc. 30. 15:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
15:38 ha te nagyon szereted a párodat és megkapsz tőle mindent akkor nem is jut eszedbe egy harmadikra vágyni:))
2011. márc. 30. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!