Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen lány való egy félénk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lány való egy félénk, csendes, biztonságra és törődésre vágyó fiúnak?

Figyelt kérdés
25 éves
2011. márc. 27. 15:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
csak kerdeztem..
2011. márc. 27. 15:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy bőbeszédű kedves lány.
2011. márc. 27. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy csendes, visszahúzódó csajjal halálra fogjátok magatokat unni. Egy beszédes, pörgős meg előbb utóbb ott hagy mert ő fogja megunni. Szóval pont a legrosszabb kategóriába tartozol. Nehezen ismerkedsz és ha össze is jön nem sokáig tart. Nem hiszem, hogy unalmas ember lennél, én is ilyen tipus voltam. Legbelül nagyon sokminden volt és van, csak nem mindenkinek adom ki. Aztán jött egy nagyszáju csaj és kikényszeritette belőlem a dolgokat már mindent tudott rólam. Aztán meg arra unt rá. Szerintem maradj olyannak, amilyen vagy, legalább is minimálisat változz. Szocializálódj többet és próbálj kommunikálni az emberekkel. Viszont ne tárulkozz ki nekik. Egy kis sejtelmesség soha nem árt. Csak meg kell találni rá a fogékony nőt.
2011. márc. 27. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is egy pörgősebb lány való hozzád (na nem az, aki egyfolytában bulizni jár), hanem aki szervez sok közös programot, pl kirándulás, utazgatás..stb

Szinte biztos vagyok benne, hogy egy ilyen lánnyal jól kijönne egy ilyen típusú srác, egyébként pedig bármilyen lány képes törődő és kedves lenne azzal, akit szeret.

2011. márc. 27. 16:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy félénk, csendes, biztonságra és törődésre vágyó lánynak
2011. márc. 27. 16:29
 16/17 anonim ***** válasza:
felfújhatós
2011. márc. 27. 18:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Az ellentéted kell neked: magabiztos, bőbeszédű, veszélyre és szabadságra vágyó lány. Majd szépen "idomítjátok" egymást.(Nem viccből írtam)
2011. ápr. 16. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!