Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az emberek részegen igazat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek részegen igazat mondanak, vagy hülyeségeket inkább?

Figyelt kérdés
Ha valaki részegen vallja be az érzéseit, az csak a pia hatása vagy ez az igazság ?
2011. márc. 27. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Igazság. Én is elmondtam egy lánynak részegen hogy szeretem, miután azt mondta legyünk csak barátok, de én nem bírtam ki. Illetve sok példa van erre nem csak magam által de a környezetemben is. Részegen inkább az igazság.
2011. márc. 27. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
valószínűleg inkább az igazat, mivel a pia a gátlásokat oldja. a gátlások meg ugye abban gátolnak, hogy önmagadat add.
2011. márc. 27. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Van hogy az igazat mondja, van hogy hülyeséget. Ezt nehéz eldönteni ezt csak az tudhatja aki mondta ha emlékszik rá egyáltalán.
2011. márc. 27. 13:03
 4/6 TWIO ***** válasza:
90%

Most elmesélem, hogyan működik ez :D. Pszichológiát tanulok, Freudi magyarázatot fogok rá adni.

Freud a személyiséget három szinten képzeli el. Egyik az ösztönén, az "id", ami nem befolyásolható, nem változik. Velünk született. Meghatározza, mennyire vagyunk agresszívek, milyen a szexusunk, hogyan igyekszünk a fájdalom elkerülésére. Az ösztönök mindig próbálnak azonnal kielégülni, nem képesek várni. Most kell, azonnal kell a dolog. (Kisgyermekek viselkedését ajánlom figyelmedbe.) Később kialakul az Én, az "Ego", ami megtanulja, hogyan tudja a világban kielégíteni az ösztöneit. A gyermek megtanulja, hogy enni csak akkor tud, ha van a közelben étel. Később, az erkölcsi fejlődést követően kialakul a személyiség utolsó rétege is, a felettes én, vagy "Szuperego". Ez a "lelkiismeret", minden, ami az ösztöneinkre azt mondja, NEM szabad. Ilyen ösztön, hogy nem maszturbálhatunk akárhol, nem közösülhetünk azzal, aki szembe jön, és megkívánjuk.

Az ego, az én mindig a kettő között ingázik, próbál olyan megoldást találni, ami az ösztönöket, és a lelkiismeretet is kielégíti. Szex kell? Elhívja randira a lányt.

Most jön a kérdésre szánt válasz:

Az alkohol a szuperegó működését korlátozza. Felszínre törnek az ösztöndműködések, ha valaki agresszív, részegen még agresszívebb lesz, ha valaki szexuálisan fokozottabb, az még közvetlenebb, és nyíltabb lesz ilyen téren (például elmondja: szeretlek), ha valaki depresszív jellem, részegen jön rá arra, hogy "őt senki sem szereti". Ilyenek vagyunk :).

Anno a tanárom azt mondta: mindenki itassa le a párját, ott derül csak ki igazán, kiben mi is van a tanult erkölcsök alatt :D

2011. márc. 27. 13:22
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat .. és utolsó ez nagyon érdekes : )
2011. márc. 27. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:
egyértelmű h az igazat.olyankor általában az ember leszarja h a kimondott dolgoknak vannak,lesznek-e következményei.kár h nem részeg mindig mindenki:)
2011. márc. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!