Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz az, hogy 22 éves fiatalember létemre még sosem volt barátnőm? Emiatt sajnos még szexuális együttlétben sem volt részem.
Egyáltalán nem gáz, sőt ritka az ilyen pasi aki nem csak a szexre gondol,hanem kapcsolatra.
Nekem is kéne 1 ilyen srác(:
Igen.Szerintem is az lehet a baj,hogy magasra teszed a lécet.
Ez kb olyan,hogy lejársz bokszolni egy-két hónapja,de mégis azt állítod,hogy simán ki tudnád ütni a nehézsúlyú Világbajnokot.
A címmeccs előtt mindig vannak felhozó meccsek,amik felkészítenek,tanulhatsz belőlük.
Ez az érzelem gazdag belső fitogtatása meg simán téves önismeret lehet.
Önbizalmat sikeresen végrehajtott tettekkel lehet építeni,nem gondolatokkal.
A kérdező kommentje:
Igazság szerint minden nap azon agyalok, h ideje lenne elkezdeni, mert elég szarul esik, amikor azt hallom - elég sűrűn - a távoli ismerősöktől, h minden héten más nővel volt, vadidegenekkel szexelt...de azon is gondolkozom közbe, h én nem akarok ilyen lenni, én egy olyat akarok találni, aki megfelel nekem, és szerethetem, ne csak egy éjszakás kaland legyen. Nem akarok ilyen lenni...de félek, h ha egyszer megtörténne vkivel - kizárt, h hivatásossal - akkor én is - mint a legtöbb pasi - szexfüggő lennék. De ezt csak egy féleképp tudhatom meg;) Köszi a válaszokat. (Y)
Kedves kérdező! Hidd el nekem, tapasztalatból beszélek, hogy miután már volt alkalmad egy igazi együttlétben, utána már nem fogod olyan szörnyűnek látni a dolgokat, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!