Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz az, hogy 22 éves fiatalember létemre még sosem volt barátnőm? Emiatt sajnos még szexuális együttlétben sem volt részem.
Én kicsit negatívabban állok hozzá ehhez a dologhoz. Én is hasonló cipőben járok csak egy évvel fiatalabb vagyok. Nekem elég rosszul esik mert a haveri társaságban nem tudok férfiként megnyilvánulni vagy egyáltalán annak érezni magam ha fingom sincs milyen egy kapcsolat hát még milyen együtt egy nővel. Nem hiszem hogy ettől kevesebb vagyok de hiszem hogy ez engem akadályoz. Én nem vagyok az a válogatós de nagyon sok idő mire úgy érzem lehet valami nehezen bízom meg a másikban és nehezen nyílok meg. Szórakozó helyen egyáltalán nem tudok kapcsolatot kialakítani mert ha nem ismerek valakit akkor annak nem nyílok meg. Hasonlóan hozzád tőlem is szedtek már el olyat aki nekem bejött.
Valahol az agyamban tudom hogy ez nem a világ vége és hogy ami késik nem múlik. De frusztrál hogy nálam már akár 7-8 évvel fiatalabb számomra még gyereknek titulált emberek elveszítik vagy egyáltalán hosszú és komoly kapcsolatban élnek valakivel.
Én is kaptam már sok jó tanácsot, pl hogy nem kell ezt túl izgulni, de ez nekem olyan mint mikor egy kung fu filmben azt mondja a mester hogy ne gondolj semmire. Ez lehetetlen olyan nincs hogy ne futna végig hogy "mi lenne ha?" "de csinos" stb nem tudok semleges lenni és várni még történik valami. De úgy érzem minél jobban erőltetem annál inkább nem jön össze semmi.
Valahol az én hibám is mert én talán még annyira se vagyok átlagos mint te és tudom min kéne változtatni, de ilyenkor meg arra gondolok hogy szarok bele ha így nem kellek akkor úgy se kelljek, hol ott nem vagyok jobb azoknál akiket elítélek.
Kicsit elkanyarodtam a dolgoktól, én mint aki hasonló cipőben jár nem tudom azt mondani hogy majd eljön az ideje. Azt inkább merem mondani hogy ez nem ciki, mert tényleg nem az. De zavaró és ezt csak az érti aki ezen át megy. Egy dolog szűznek lenni de már lassan kimaradok mindenből ami a tinédzser kor szól amikor gondtalanul élsz a pároddal, és nem pedig a számlákon aggódsz. Valahogy úgy érzem hogy ha 1-2 éven belül nem történik előre lépés akkor legalább annyit megteszek hogy elmegyek egy hivatásoshoz, és hátha azzal levesz a vállamról egy olyan terhet hogy ne legyen bennem a görcsös akarás mert az csak rossz.
Végezetül egy tanács már ha ez az én számból ér is valamit. Ne próbáld a tökéletest hajszolni, mert olyan nincs, és ez csak egy illúzió, a hibák tesznek minket érdekessé, ez benne a kihívás. Ha ennyire keresel valami idillit és nem találod akkor el kell gondolkoznod kicsit leszállni a földre, és hátha ott lesz ép aki neked való.
Nem akarsz ismerkedni? :) 22L vagyok, így szimpinek tűnsz :) Ha gondolod írj privit. Az előbb is én kérdeztem, hogy hol laksz :)
Bocsi az offért ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!