Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit változtassak magamon?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok,tanulok,de szórakozni is eljárok,barátaim vannak.Általában egyéjszakás kalandot akarnak velem a fiúk,vagy olyanok közelednek felém (akik kapcsolatot szeretnének velem),akik egyáltalán nem tetszenek sem külsőleg,sem belsőleg.Egy normális kapcsolatot szeretnék,ahol nem kell megjátszanom magam,és ahol kölcsönösen szeretjük egymást.Hogyan kéne tenni érte?2009. febr. 25. 09:08
1/3 anonim válasza:
Ez nem túl bonyolult, egyszerűen ne menj bele az ilyen egy éjszakás kalandba, vagyis ne feküdj le "idő nap előtt", senkivel.
Ha eddig így tettél, vagy félre ismertek, akkor nem annyira könnyű az image váltás, de nem lehetetlen.
:-)
2/3 anonim válasza:
Hasonló cipőben jártam, mint te. Sok fiú akartak velem megismerkedni, de egyikük nem jött be. Sőt voltak azok is, akik csakúgy akartak lefeküdni velem. Persze, ezekbe nem mentem bele. Minimum randikra elmentem. Nem muszáj minden randi alkalmával megcsókolni, vagy lefeküdni. A randi lényege, hogy megismerjük egymást és jól érezzük magukat. Ennyi. Én sokáig vártam az Igazira, akivel majd lefeküdhetek szerelemből, ami sikerült nekem. 21 éves voltam, akivel végre összejöhettem az álmaim pasijával és életemben először lefeküdtem vele. És happy end :) 5 éve együtt vagyunk és boldogok is. Bízom benne, hogy meg fogod találni a társat. Csak önmagadat add elő. Ne mások kedvért játszd meg magad, mert kárt teszel magadban. Sok sikert!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást ,jó hallani,hogy más is volt-van Így.)
2009. febr. 25. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!