Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy nem akarok tőle semmit? Bővebben lennt.
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel 2 hete smároltam ismerem az illetőt,de totál belém van szállva.Iwiw-en állandóan ilyen szerelmes idézeteket ír.Nem akarok tőle semmit.Nem tudom hogy mondjam el neki,ilyen még nem fordult velem elő.2011. márc. 26. 16:20
11/19 A kérdező kommentje:
De tudja hogy nincs senkim.Majd kitalálok valamit:S
2011. márc. 26. 16:51
13/19 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam.De még jobban megpróbálom fogalmazni.
2011. márc. 26. 16:57
14/19 anonim válasza:
mondd meg neki,hogy ő nagyon aranyos, kedves, szép lány, de neked most más tetszik, szerelmes vagy egy másik lányba de nem jöttél még össze vele. erről honnan tudná, hogy nem igaz??
15/19 szamóca. válasza:
de mi a fenéért kell hazudni? nem és kész. azért mert msot nem akarja, ennyi.
16/19 anonim válasza:
De mire jo az ha hazudunk?Sztem az jol van ugy ahogy a kerdezo megoldotta:-j
17/19 anonim válasza:
Mert ti se az igazat mondjátok hasonló helyzetben :P
19/19 szamóca. válasza:
mondjuk az is igaz hogy én nem smárolok olyannal akivel nem akarok együtt lenni, de ez már részletkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!