Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselitek a szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek a szeretői kapcsolatot, és h tudtok elsiklani dolgok felett?

Figyelt kérdés

Nem igazán szerettem volna szerető lenni, soha nem is gondoltam h az leszek, de fránya ez a sors. Engem nagyon zavar sok minden. Állítólag szeret, de tegnap is a feleségével ölelve egymást sétáltak. Mondjuk én nem láttam csak olyan említette aki tud a kapcsolatunkról, így akart figyelmeztettni. Folytatnátok így ezt a dolgot. Nem tudom mit is tegyek. Belehalok ha már nem lesz nekem! :(

Voltatok már ilyen szítuban, hogy vészeltétek át ezeket az érzelmi kríziseket?

2011. márc. 26. 14:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, és kb milyen gyakran fekszel le a "barátod" párjával? :D
2011. márc. 26. 16:56
 12/20 anonim ***** válasza:

utolsó vok::)

Hát ugye most 2 lány van, az első akinek van párja és a második akinek már nincs.

Az elsővel akinek van párja és ugye ahogy mondod már a haverom vele általában - hetente - , csak 5 km-re lakik tőlem szóval nem egy távolság megoldható minden.

A másik csajnak nincs párja de ő már nem is szerető hanem szexkapcsolat.

2011. márc. 26. 17:04
 13/20 anonim ***** válasza:
hehe, keményen üzöd az ipart. :D Adhatnál majd pár tanácsot. :D:D
2011. márc. 26. 17:07
 14/20 anonim ***** válasza:

17:04-es vok.

hiss el annyira nem jó mert mikor hazamész egyedül vagy. De elég érdekes a munkám is és a munkám miatt nem is nagyon lesz komolyabb kapcsolatom.

De az első lányt nagyon megszerettem és ő is engem, és egyszerűen képtelen lettem volna végleg lemondani róla, olyan szinten is, hogy többé ne találkozhassak vele.

Ezért gondoltuk úgy hogy akkor összeismerkedek a pasijával....és sikerült és haverok lettünk a pasijával, ha 3-masban vagyunk akkor ugy viselkedünk mintha csak haverok lennénk persze akik cukkolják egymást mint 2 noname haver a csajjal persze...:) a pasival meg jóban vok,

Szóval elég érdekes :)

De ha egyszer találok egy lányt aki nem csak a haverom lesz és nem csak a szeretőm akkor ezt a 2 kapcsolat félét otthagyom mint a huzat.

De ez egyenlőre a munkám miatt lehetetlen hogy komoly kapcsolatom legyen.

2011. márc. 26. 17:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Pfff, rendben van, h en is ket ferjes nohoz jarok, de en legalabb nem ismerem a ferjeket meg nem is akarom!

Jo vastag bor van a pofatokon foleg a csajen.

Meg teged is etet ezzel a kula dumaval, h nincsenek joba,akkor miert van vele?

Amugy ezt csak azert mondja, h ne nezd ku@rvanak, tapasztalatbol mondom.

Egyebkent h gondolja?eskuvo utan is egyutt maradok 3ban?:D

2011. márc. 26. 18:00
 16/20 anonim ***** válasza:

18:00..

nem olvastad el teljesen amit leírtam.....

az első lány akinek párja is van, róla már régen lemondtam. és ezt ő is tudja. Barátok vagyunk időnként dugókomák.

És nem vagyíunk rá büszkék!!

Szereti a párját de nem elégíti maximálisan se lelkitárs jelleggel azaz nem tudnak mindent megbeszélni és hát szexuálisan sem.

Nekem ez tökmindegy h ő mit érez a pasija iránt, a pasija egy idióta, hogy nem veszi észre de a pasija meg fülig szerelmes még mindig a csajba.

Egyébként 22 éves a csaj és 22 a pasi is.

És mondom én már régen letettem róla.

De szeretem mint embert és mint barátot és ezért nem fogom soha végleg kizárni az életemböl.

A másik lánynak meg nincs senkije.

A munkám elég érdekes és nem beszélnék róla, hogy mit végzek mit csinálok. De amíg ez a munkám addig nem lesz komoly kapcsolatom.

És bármennyire is szemétnek mocsoknak gondolnak ezért, de lesz@rom, hogy olyan csajjal fekszek le akinek pasija van!! Ott mindenképp a csaj is hibás és a pasi is!

2011. márc. 26. 18:10
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha nem elegiti ki semmilyen teren akkor nem ertem miert nem hagyja ott.

Mindegy, nekem nagyon nem kell megmagyarazni,elmondtam a velemenyem, ezen nem tudsz valtoztatni,ismerem mar noket...

Nekem se az elsok ezek a nok...

2011. márc. 26. 19:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Nyugi ezt bárkitől megkérdezed senki nem tudja rá a választ, "hogy ha a nő nem szereti annyira a pasiját, megcsalja minden héten, és mással érzi jól magát" akkor mi a faccért van még mindig a pasijával.

És ez szinte mindenhol így van és erre értelmes választ nem tudnak adni. Halottam már elég választ de egyiknek sem volt értelme!!!!

2011. márc. 26. 20:23
 19/20 anonim ***** válasza:

16:23!

Pont ez az, hogy nálam nincs olyan, hogy megáll mellettem egy pasi, és benedvesedek tőle. Mióta a barátommal vagyok, nem is nagyon nézek másra, mert nem érdekel, csak Ő izgat fel... Senki másra nem gerjedek be, nem is tetszik, és nem is érdekel más, a barátomra viszont kb folyton rámásznék, ha lehetne... És ez az állapot több, mint 3 éve tart. Nem tudom, Ő mennyire van ezzel így, de nem nagyon szokott megnézni csajokat, és ha mondjuk mondom egy bombázóra az utcán, hogy de jó nő, akkor azt mondja, én sokkal jobb nő vagyok- a legjobb a világon (pedig ez egyáltalán nem igaz).

Még azt megértem, hogy ebben nem lehet mindenki egyforma, és megkívánhatsz egy másik lányt. De attól még nem értem, hogy lehet élvezni vele a szeretkezést, mikor nem Ő a mindened, és nem tudsz arra gondolni szex közben, hogy milyen csodás Vele lenni (nem csak arra a pár órára, hanem úgy általánosan vele együtt lenni, egy párnak, remélhetőleg egy életre...).

Olyan sok dolgot olvasok itt, ami számomra elképzelhetetlen. Például nem tudnék olyasvalakihez hozzámenni feleségül, akibe nem vagyok szerelmes. A barátommal kb 8 éve leszünk együtt, mire esetleg sor kerül lánykérésre- szerintem annyi idő alatt el lehet már dönteni, hogy vele akarom e leélni az életem, vagy sem, és akkor úgy megyek hozzá, hogy soha nem fog kelleni más.

Kérdező, szerintem a legjobb lenne, ha elfelejtenéd a srácot, mert így csak tönkre fog tenni lelkileg. Ha mindenképp szükséged van valaki másra a férjed mellett, akkor inkább keress egy egyedülálló fiút.

2011. márc. 26. 23:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Én voltam már szerető hosszabb ideig,de nem viselt meg. Tudtam,hogy nekem mennyi jut és ezt elfogadtam. Igaz,úgymond ez kölcsönös volt,ugyanis nekem is volt párom,úgy-ahogy. Barát voltam és egy szenvedélyes szerető egyben. Nagyon izgalmas volt az az időszak az életemben:) A titkos pillantások,a "véletlen" érintések társaságban... Szerettem őt és ő is engem,hihetetlen jól éreztük magunkat együtt,ágyban és ágyon kívül egyaránt. Azóta is barátok vagyunk,bár az ilyenfajta kapcsolatunk megszakadt,ő még folytatná... Csak én nem adom be a derekam,mert a mostani párom nem érdemelné meg,hogy megcsaljam... Úgyhogy szép emlék marad.

Szerintem csak annyi a titka az egésznek,hogy elfogadd azt,amennyi jut és ne engedd meg magadnak az ábrándozást. Így nem is tud fájni.

Neki felesége van és nyilván azért vagy még csak szerető,mert nem szándékozik kidobni őt. Ezt el kell fogadnod. Ha meg nem tudod,állj odébb saját lelki békéd érdekében. Neked úgyse jut több,hogy őszinte legyek. Nem érdemes beleélned magad. Ha meg nem tudsz odébb állni,az már a te problémád. Ne dédelgess álmokat. Azt mondja,hogy szeret-lehet hogy így is van-de ez a helyzet nemigazán fog változni. Fogadd el és élvezd ami jut,ha már benneragadtál ebben a kapcsolatban. Mást úgysem tehetsz.

2011. márc. 26. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!