Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljak most? Baratommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak most? Baratommal majdnem fel eve vagyunk egyutt. Megcsalt 1szer. Alitolag nagyon megbanta el is mondta es latszot rajta hogy tenleg megbanta

Figyelt kérdés
megbocsajtottam de folyton az van a fejembe hogy megcsalt es nagyon roszul erzem magam emiatt mert nagyon szeretem. maskulonben en 16 eves vagyok o 19 es csak azt az indokot tudta adni megcsalasnak hogy hulye volt, merthogy allitolag nagyon szeret es mindent megadk neki szval nincs mas ok [alitolag]
2009. febr. 24. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Hát nem tudom, szerintem inkább azt bánja, hogy kiderült...egyáltalán hogy történt, eléd állt és elmondta, vagy Te jöttél rá?

Amúgy meg ha fél éve jártok, és már most megcsalt, hagy a francba az egészet. 16 vagy, rengeteg pasi fog még neked udvarolni, pont egy ilyen gerinctelen alaknál kell leragadnod?

2009. febr. 24. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokan mondják hogy aki egyszer megteszi máskor is megfogja, főleg ha ugy gondolja ugyis megbocsátanál neki, mint elsőre is.

Viszont én is volt hogy megcsaltam a párom, aztán megbocsájtott és tanultam a hibámból, nem tenném meg soha többé senkivel.

De ki tudja milyen tipus a te barátod...

Viszont ha nem bizol benne akkor a kapcsolatnak nincs jövője.

2009. febr. 24. 21:15
 3/5 A kérdező kommentje:
elso valaszado: o mondta el, e snem erdekel mas pasi egyaltalan nem, nagyon de nagyon szeretem :(... masodik valaszado szerintem nem tenne meg meg egyszer en bizok ebbe hogy nem teszi meg
2009. febr. 24. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
BIZALOM -.-" ezt nem szabad elfelejteni, nem tudnám megcsalni a bárátnőmet 5 év után, de még fél év után se, egyszerüen szánalmas patkánynak érezném magam, ha szeret akkor nem csal meg
2009. febr. 24. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Én mindenféleképpen leszögezném,hogy jó az őszinteség meg minden,de ha még egyszer előfordul,akkor VÉGE!

A másik,hogy nem akarlak megbántani,de ha megcsalt,akkor valamit vagy rosszul csináltok vagy nem kap meg tőled valamit.Kompromisszumok mindenhol kellenek:DOhh és légy óvatos vele,hiába szereted megcsalt,ezt sose feledd!

Sok sikert!Remélem azért tudtam valamit segíteni!

2009. febr. 24. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!