Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kevésbé szép hölgyeknek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kevésbé szép hölgyeknek is álompasi kell?

Figyelt kérdés
Egyetemen hallottam mögöttem egy kövér rusnya csaj azt mesélte a barátnőjének, hogy milyen snassz pasival randizott előző nap és még ki is nevették.
2011. márc. 25. 19:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És ha neki is álompasi kell, akkor mi van?? Miben akadályoz ez téged? Elviszi őket előled?
2011. márc. 25. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:
igen az, vagy gazdag
2011. márc. 25. 19:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem sem kell semmilyen pasi. Akikkel eddig összehozott a sors azok vagy kihasználtak vagy már a kapcsolat elején osztottak vagy gyerekesen viselkedtek szóval nem szeretnék még egy nagy gyerekről is gondoskodni. (persze tisztelet a kívételnek mint mindig). 22L
2011. márc. 25. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért fáj az neked, hogy ő kiről/miről álmodozik? És igen, mindenkinek álompasi/álomnő kell. Ahogy neked is gondolom. Az más kérdés, hogy kinek milyen is az pontosan. Vagy te talán tökéletes vagy, és neked az jár. Aki meg átlag, vagy csúnya, az érje be a többi selejttel? Így gondolod? És ha tényleg snassz volt a pasi?
2011. márc. 25. 20:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az kell. A saját álmának a pasija. Az álmok meg - a tévhittel ellentétben - nem mindenkinél ugyanazok. Aztán vagy megtalálja, vagy nem. De ez a külső szerinti kasztrendszer undorító...
2011. márc. 25. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!