Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy úgyis minden pasi ezt csinálná? Bár,
gondolom, nem.
nem, nem minden pasi ilyen. általában azok ilyenek akikért a gyengébbik nem annyira odavan.
2011. márc. 23. 18:49
Egy f*sz. Egy két lábon járó hímtag.
Én pl. nem csináltam volna meg, pedig férfiból vagyok... Soha nem csinálnám meg, és már túl vagyok egy két olyan szituáción, ahol ez számított.
19/F
2011. márc. 23. 18:50
Ha igazán szeret biztosan nem csinálja meg!!! Igy meg is csalhat bármikor, mert ugye pasiból van???? ez hülyeség
2011. márc. 23. 18:52
4/11 A kérdező kommentje:
ja, és azzal védekezett, h " dehát sose csalt meg ".. mert hát h imád beszélgetni, meg ismerkedni.. de akkor is. vannak hatarok, nem?
Azért egy-két tizenéves is akad, aki tud normálisan gondolkodni, de sajnos a húszon felüliek között is bőven vannak olyanok, akik a partnerüket semmibe veszik. Sajnálom, hogy ez történt veled, de nekem ebből az jön le, hogy a srác nem érdemelt meg téged. Amit mondott, az kifogás, gyáva sz@r alak, aki nem merte bevallani a bűnét, inkább rákente arra, hogy a férfiak ezt csinálják. Viszont az a szívás, hogy a nők többsége az ilyen pasik után fut, a normális, becsületes fiúk meg sokszor senkinek sem kellenek. Mondjuk én a helyedben azonnal elzavartam volna a csávót, amint a tudomásomra jut, hogy ezt műveli.
2011. márc. 23. 18:54
6/11 A kérdező kommentje:
a közös nyaraláson is megismerkedett vkivel.. amig én nem voltam ott, hanem 1 másik városban pár napig a szüleimmel.. mert h ő unatkozott, és ismerkedett.. hmm.. jaa, de aztan fontos volt, h egyutt is odamenjunk a csajhoz, meg h elszivjunk veluk 1 cigit.. a másik dolog, meg h meglattam 1 kommentárt 1 közösségi oldalon ( nem a közösségi oldalon van a hangsuly, hanem h erre miért volt szüksége.. ) és akkor is én voltam a hibás, h mit hisztizek.. mert h ő " nem gonoldta volna, h majd nyomozok utana ", nem azt mondom, h soha ne beszélgessen nőneművel, de vanna azért fokozatok.. és ami a legrosszabb, h még mindig alig tudom kiverni a fejemből, és rá gondolok, h mennyit szenvedtem miatta..
Elnézést nem vagyok 20feletti de értem a helyzetedet mert velem is volt ilyen ezek a bunkó casanova pasik akik azt hiszik magukról azért mert jól néznek ki bárkit megkaphatnak csak nem jönnek rá arra hogy nem a külső a legfontosabb rossz még látni is az ilyen fiúkat nemhogy átélni velük egy futó kalandot. Nekem is volt egy ismerősöm velem és utána a legjobb barátnőmmel is ezt tette. Csak megelőztem és szóltam barátnőmnek h nem szabad vele semmibe belemenni mert kihasználja a nőket. Az ilyen miatt sosem szabad szomorkodni egyszer majd visszanyal a fagyi aztán megnézheti magát.(Remélem nem baj hogy leírtam én is a véleményem)
15L
2011. márc. 23. 19:03
8/11 A kérdező kommentje:
nem baj, persze.. csak a patriarchalis bunkók kommentjeitől akartam megkimélni a fejem.. :D
szerintem egy kapcsolat úgy működik, hogy adsz-kapsz. nekem is vannak elvárásaim egy lánnyal szemben, többek között az, hogy ha együtt vagyunk akkor ne flörtölgessen fiúkkal és ne viselkedjen és öltözzön olyan kihívóan, hogy felbátorítsa a férfiakat. természetesen eszerint viselkedek én is. az exed egy fa*sz, ahogy azt már mondták és minden bizonnyal tudod te is.
2011. márc. 23. 19:05
10/11 A kérdező kommentje:
igen, tudom.. csak hat nehéz, mert neki meg már van új nője..
Kapcsolódó kérdések: